Västra Nylands regiontrafik

I Västra Nyland trafikerar vi förutom våra huvudrutter Helsingfors-Lojo-Virkby och Helsingfors-Veikkola-Nummela även interna bussturer inom området. Vår regiontrafik sträcker sej även till bla. Ingå, Karis, Ekenäs, Hangö, Sjundeå, Karislojo, Pusula, Somero, Vichtis och Högfors.

Bekanta dig med rutterna och tidtabellerna här >>

Du kan söka och köpa biljetten från vår nätbutik på den hållplatsens namn som är närmast dig. Tidtabellen visas enligt den närmaste zonhållplatsen som även nämns i nätbutiken, men du kan stiga på på din egen hållplats. Biljetter kan även köpas på bussen av chauffören. På förhand köpta nätbiljetter är förmånligare.

Flexibla biljetter

Alla enkel-och tur-returbiljetter Till Västra Nylands normalturer är Flexbiljetter. Flexbiljetten är giltig på vilken som helst av våra bussar, på den resedag som finns på biljetten, och på den bokade rutten i den riktning som står på biljetten. Priset i nätbutiken är ca 10% billigare än då du köper biljetten av chauffören. Rabatten är större för längre resor. Den elektroniska biljettläsaren känner automatiskt igen biljettens giltighetstid. Biljetten kan skrivas ut på papper eller avläsas från skärmen på en smarttelefon.

Läs mer om nätbiljetter >>

Förmånligare resor för dig som reser ofta Serie- och periodbiljetter är ett behändigt och förmånligt alternativ för dig som reser ofta. Dessa biljetter löps från nätbutiken, och kräver inga fysiska kort. Biljettens kod uppvisas på bussen för den elektroniska biljettläsaren som registrerar resan. Biljetten kan sparas på smarttelefonen och uppvisas direkt från skärmen.

Läs mer om de olika biljettyperna >>

Anslutningsparkering

Bekanta dej även med anslutningsparkeringen i närkommunerna.

350-lahiliikenne
mies-tekee-toita-bussissa