PL-sovellus-Täysleveä-Lohja

Pohjolan Liikenne släpper biljettapplikationen den 21 juni.

Pohjolan Liikennes biljettförsäljning förnyas under sommaren. Den första ändringen kommer att äga rum så tidigt som den 21 juni, då PL-biljettaplikationen släpps. Genom applikationen kan bussbiljetter köpas enkelt med många olika betalningsmetoder för tre zoner i västra Nyland-regionen.

Applikationsbiljetter är endast zonbiljetter

Biljetter till Pohjolan Liikenne har tidigare varit tillgängliga från en hållplats till en annan, men från måndagen den 21 juni. biljetter som köpts från PL-applikationen är giltiga i tre olikan zoner. Zonerna är: Lohja, Vihti-Helsinki och hela västra Nyland. Biljetterna går på alla Pohjolan Liikenne-flygningar inom deras behörighetsområde.

Genom applikationen kan du köpa PL: s serie-, säsong- och engångsbiljetter, men dessutom lanserar PL också nya biljetter, till exempel en biljett som föräldrar kan köpa för sina barn och en kombinerad biljett till Pohjolan Liikennes flyg och HSL-området.

Den kostnadsfria PL-appen kommer att vara tillgänglig för nedladdning i AppStore och Play Store den 21 juni. Genom att ladda ner appen och tillhandahålla betalningsinformation kan biljetter köpas utöver kortbetalning på MobilePay, mobilbetalning och Pivo.

Från webbplatsen PL.fi kan du f.r.om. 1.7. bara köpa enkel- och returbiljetter

Serie- och säsongsbiljetter kan köpas på Pohjolan Liikennes webbplats www.pl.fi fram tills den 30 juni. Därefter kan endast enkelresor och tur- och retur -resor köpas från webbplatsen på grund av webbplatsförnyelsen. Serie- och säsongsbiljetter planeras också att lanseras på webbplatsen under augusti.

Ändringarna påverkar inte biljetter som redan har köpts från webbplatsen. Biljetter är normalt giltiga fram till sin sista giltighetsdag.

Den övre åldersgränsen för en barnbiljett ändras

Från 21.6. är den övre åldersgränsen för barnbiljetter 12 år. Åldersgränsen beräknas så att den ska överensstämma med myndigheternas skift.

Mer information om zonbiljetter som säljs via applikationen finns den 21 juni på pl.fi eller Pohjolan Liikennes Facebook-sida. Förutom applikationen och onlinebutiken kan biljetter också köpas från förare som vanligt.

PL-nelioneti-smaller2021