Biljetter från bussen

Biljetter säljs, förutom i nätbutiken, även av chauffören ombord på bussen och på busstationerna. Vi erbjuder ett lämpligt alternativ för varje resbehov. Vi emottar alla Matkahuoltos riksomfattande biljetter.

Vi säljer enkelbiljetter och tur- och returbiljetter ombord. Rabatt beviljas för olika passagerargrupper som studerande och pensionärer. Vuxna får rabatt även på tur- och returbiljetter ombord. Returresan gäller 30 dagar efter köpet på alla våra turer på samma rutt.

Betalningssätt

Som betalningsmedel ombord gäller kontant och Matkahuoltos riksomfattande resekort. I regiontrafiken i Västra Nyland och Imatra-området gäller dessutom kort med chip och/eller kontaktlös betalning, även Visa Electron.

I stadstrafiken i Imatra samt i stads- och regiontrafiken i områdena Kotka och Kuopio accepterar vi tyvärr inte bank- och kreditkort.

Obs! Våra chaufförer har begränsad växelkassa och can oftast ge högst 20 euro i växelpengar om resan betalas med en större sedel.

Se kontantprislistan här.

HRT-biljetters giltighet på våra linjer

HRT:s resekort samt enkel- och dygnsbiljetter som har köpts ombord på andra transportmedel och i automater gäller på våra linjer med U-skylt inom Helsingfors, Esbo, Grankulla och Kyrkslätt enligt HRT:s bestämmelser. På våra U-linjer säljs enkelbiljetter och dygnsbiljetter för ett dygn enligt HRT:s prislista.

Kom ihåg att i nätbutiken säljs biljetterna ännu förmånligare! Se priserna i nätbutiken genom sökfunktionen här nedan.

Kuljettaja opastaa lipun kanssa