12.12.2018

Uudistuksia verkkokaupan lipputuotteisiin ja hinnoitteluun

Pohjolan Liikenteen verkkokaupan lipputuotteet uudistuvat. Tänään voimaan astuvat muutokset koskevat pikavuorojen sekä Länsi-Uudenmaan vakiovuorojen kertalippuja.

Länsi-Uudenmaan Joustolipun kelpoisuus muuttuu yhden päivän joustoksi

Verkkokaupassamme Länsi-Uudenmaan lähiliikenteen liput ovat kaikki automaattisesti tyypiltään Joustolippuja reitin tiheän vuorovälin vuoksi. Vakiovuoroliikenteen Joustolipuissa jousto-ominaisuudesta ei peritä asiakkailta laisinkaan lisähintaa. Länsi-Uudenmaan Joustolippu käy jatkossa kaikille reitin vuoroille sen päivän aikana, jolle lippu on ostettu.

Pikavuoroille lisää tarjouksia ja kiinteähintainen Jousto-ominaisuus

Pikavuoroille myytäviin kertalippuihin voi jatkossakin lisätä Jousto-ominaisuuden, jonka myötä lipulla voi matkustaa valitsemanaan ajankohtana lipun 30 päivän voimassaoloajan aikana. Lippuun voi lisätä Jouston kiinteään hintaan, riippumatta matkan reitistä tai lipun perushinnasta.

Uusi myyntijärjestelmämme mahdollistaa entistä dynaamisemman hinnoittelun, jonka myötä tarjouslippuja tulee olemaan tarjolla aiempaa laajemmin.

Järjestelmäuudistuksen myötä perhe- ja ryhmäliput poistuvat tuotevalikoimastamme. Samalla osaan verkkokaupan kertalipuista tehdään pieniä hintapyöristyksiä.

Sarjalipun matkat yhdelle koodille

Uudistuneet sarjalipputuotteemme ovat olleet myynnissä jo hetken. Aiemmin jokaisella sarjalipun matkalla oli oma luettava QR-koodinsa, mutta uudessa lipussa kaikki matkat luetaan yhtä ja samaa lippukoodia hyödyntäen. Lipussa jäljellä olevien matkojen määrän voi tarkistaa näppärästi lippukoodin alta löytyvää linkkiä klikkaamalla, jolloin matkamäärä päivittyy ajan tasalle.

Sarjalippujen tarjonta on myös laajentunut siten, että 5, 10, ja 30 matkan lippuja on tarjolla kaikille eri matkustajaryhmille: Aiemmin ainoastaan alennusryhmille tarjottua 5 matkan sarjalippua myydään nyt myös aikuisille. Samoin junioreille sekä muille alennusryhmille on tuotu tarjolle paljon toivotut, edulliset 10 ja 30 matkan sarjaliput.

Palvelumaksu

Otamme verkkokaupassamme käyttöön tilauskohtaisen palvelumaksun, joka on suuruudeltaan 0,60 €.

bussi