2.1.2020

Pohjolan Liikenne haastaa kasvisruokailemaan tammikuussa 2020

Pohjolan Liikenne haastaa asiakkaansa ja henkilöstönsä mukaan Vegaanihaasteeseen. Vegaanihaasteessa ihmisiä kannustetaan kokeilemaan kasvisruokailua yhden kuukauden ajan tammikuussa 2020.

Pohjolan Liikenteen Länsi-Uudenmaan alueen asiakkaille, jotka ottavat haasteen vastaan, on tammikuun ajan tarjolla erilaisia etuja, kuten ilmaisia bussilippuja ja kestokasseja.

Haasteeseen voi osallistua vegaanihaasteen verkkosivuilla osoitteessa www.vegaanihaaste.fi. Jos kasvisruokailu ei ole tuttua, Vegaanihaasteen kautta voi varata itselleen ilmaiseksi tutorin, joka neuvoo erilaisten kasvisruokien reseptejä.

Haasteeseen osallistuville on Pohjolan Liikenteen verkkosivuilla ja -kaupassa tarjolla etuja kampanjakoodilla: VEGAANIHAASTE.

Myös Pohjolan Liikenteen henkilöstöä kannustetaan kasvisruokailemaan. Koska linja-autonkuljettajien työ on liikkuvaa, on henkilöstölle tarjolla vinkkejä kasviseväiden valmistamiseen tammikuussa.

”Pohjolan Liikenne haluaa olla laadukkaan ja ympäristöystävällisen joukkoliikennepalvelun toteuttaja asiakkaille ja yhteiskunnalle. Tästä konkreettisena esimerkkinä toimme merkittävän määrän sähköbusseja pääkaupunkiseudun liikenteeseen vuonna 2019. Haemme aktiivisesti yhteistyötä samoja ympäristöarvoja jakavien toimijoiden kanssa. Onkin luonnollista, että yhtiömme osallistuu vegaanihaasteeseen tammikuussa ja haastaa asiakkaat ja henkilöstön kokeilemaan kasvisruokailua kuukauden ajan. Jokainen ihminen voi tehdä pienen ympäristöteon suosimalla enemmän kasviksia lautasellaan”, perustelee Pohjolan Liikenteen kaupallinen päällikkö Pekka Ruuska.

"Ilmastonmuutos ja vastuumme muita elämän muotoja kohtaan pakottaa meidät miettimään uudelleen suhdettamme aineelliseen kuluttamiseemme, erityisesti liikenteeseen ja ruokaan. Haluammekin yhteistyössä Pohjolan Liikenteen kanssa kannustaa ihmisiä tarkastelemaan arkensa arvoja ja valintoja uudelle vuosikymmenelle siirryttäessä" kertoo Vegaanihaasteen Saana-Maria Majatie.

Vegaanihaasteeseen osallistuva: Näin saat ilmaisen matkan viikolla 2:

  • Pohjolan Liikenne tarjoaa vegaanihaasteeseen osallistuville yhden ilmaisen matkan viikolla 2. Ilmaisen matkan saa, jos hankkii yhtiön verkkokaupasta 7.-9.1. välisenä aikana normaalihintaisen lipun käyttämällä kampanjakoodia VEGAANIHAASTE. Lisäksi edellytetään, että asiakas on rekisteröitynyt ilmaiseksi vegaanihaasteen sivuilla www.vegaanihaaste.fi.

  • Ilmainen matka toimitetaan samalle reitille, jolle normaali matka on hankittu. Jos on hankkinut lipun esim. Helsinki Nummela välille, saa ilmaisen lipun joko Helsinki - Nummela tai Nummela-Helsinki välille.

  • Pohjolan Liikenteen asiakaspalvelu on sähköpostitse yhteydessä lipun hankkineeseen asiakkaaseen ja toimittaa hänelle ilmaisen lipun postitse pienen yllätyksen kanssa. Lippu toimitetaan tammikuun aikana.

  • Etu koskee ainoastaan verkkokaupasta hankittuja normaalihintaisia aikuisten kertalippuja.

  • Lipun hankinnan yhteydessä lukee: Lippu on hankittu kampanjakoodilla VEGAANIHAASTE.

vegaanihaaste-pallo