21.1.2020

Toimittaja Ina Mikkola suunnitteli Pohjolan Liikenteen linja-autonkuljettajille vegaanisen eväsleivän


Toimittaja Ina Mikkolan Pohjolan Liikenteen linja-autonkuljettajille suunnitteleman vegaanisen eväsleivän resepti on räätälöity erityisesti kuljetusammattilaisia varten. Reseptiä voivat hyödyntää myös muut kuin Pohjolan Liikenteen työntekijät.

”Linja-autonkuljettajien ruokailu tapahtuu usein tien päällä tauolla. Halusimme luoda tällaisia tilanteita varten evään, joka on sekä ravitseva että herkullinen, mutta myös helppo tehdä. Paljon reissaava kasvissyöjä Ina Mikkola oli luonnollinen valinta loihtimaan reseptin kuljettajillemme”, kertoo Pohjolan Liikenteen kaupallinen päällikkö Pekka Ruuska.

”Hyvä ruoka on hyvää - oli se sitten koostettu minkä ruokavalion mukaan tahansa. Siksi maukkaus oli ehdottoman tärkeä kriteeri, kun aloin miettimään reseptiä. Veljeni ajaa työkseen rekkaa ja on vannoutunut lihansyöjä, joten siksi ajattelin testata vegaanisen reissuevään hänellä. Jos se veljellenikin maittaa, uskon sen toimivan myös monelle linja-autonkuljettajalle. Odotan innolla millaisen vastaanoton eväs tulee saamaan”, kertoo useamman vuoden vegaanisesti syönyt Ina Mikkola.

”Linja-autonkuljettajan vegaaninen reissueväs”- resepti julkaistaan Pohjolan Liikenteen verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa to 23.1. klo 13. Lisäksi Vegaanihaasteeseen osallistuville tarjotaan kaikki Pohjolan Liikenteen verkkokaupan aikuisten kertaliput -50% alennuksella kampanjakoodilla VH. Lippujen myyntiaika 21.—23.1. ja matkustusaika 27.-30.1.

Ina-ja-Arttu-pallo