19.3.2020

Pohjolan Liikenteen Länsi-Uudenmaan vuoroja ajetaan maanantaista 23.3. harvennetulla aikataululla

Pohjolan Liikenne ryhtyy ajamaan Länsi-Uudenmaan bussivuorojaan maanantaista 23.3. alkaen harvennetuilla vuoroilla. Syynä on koronaviruksen aiheuttama matkustajamäärien romahdus.

Maanantaista 23.3. alkaen vuoroja ajetaan arkipäivinä pääosin lauantaiaikataulujen mukaisesti. Myös viikonlopun vuoroja harvennetaan.

Voimassa olevat aikataulut löytyvät taulukkoina Pohjolan Liikenteen verkkosivuilta alla olevista linkeistä.

Vuorojen supistamiset eivät koske Ely-keskuksen tai Lohjan ja Vihdin kaupunkien tilaamia ostoliikennevuoroja. Lähes kaikki nämä ajetaan normaalien aikataulujen mukaisesti. Myös Pohjolan Liikenteen ajamat Ely-keskuksen vuorot löytyvät alla olevista linkeistä.

Tarvitsetko palautusta lipuista?

Korvaukset Länsi-Uudenmaan alue- ja kausilipuista

Länsi-Uudenmaan vuoroja tullaan supistamaan koronaviruksen vuoksi. Ma 23.3. alkaen Länsi-Uudenmaan vuoroja ajetaan arkisin lauantaiaikataulun mukaisesti, lauantaisin supistetulla lauantaiaikataululla ja sunnuntaina supistetun sunnuntaiaikataulun mukaisesti. Uudet aikataulut löydät täältä: www.pohjolanliikenne.fi/fi/aikataulut.html.

Jos et pysty käyttämään Länsi-Uudenmaan alue- tai kausilippuasi ja haluat rahojen palautuksen, ole meihin yhteydessä palautelomakkeemme kautta: www.pohjolanliikenne.fi/fi/palaute. Valitse kohta “Muu kysely” ja täytä lomake. Käsittelyn nopeuttamiseksi lisääthän viestiisi mukaan viitenumeron. Viitenumeron löydät verkkopankista tai tiliotteelta verkkokauppaostoksen yhteydestä.

Jos voit jatkaa alue- tai kausilippusi käyttöä kun tilanne on normalisoitunut, mutta haluat laittaa sen nyt tauolle, ole meihin yhteydessä täällä: www.pohjolanliikenne.fi/fi/palaute, valitse kohta “Muu kysely” ja täytä lomake. Käsittelyn nopeuttamiseksi lisääthän viestiisi mukaan viitenumeron. Viitenumeron löydät verkkopankista tai tiliotteelta verkkokauppaostoksen yhteydestä. Rahojen palautus tai tauko katsotaan voimaan tulevaksi siitä päivästä kun asiakas on tehnyt meille ilmoituksen Tämä siksi, että emme voi varmistua asiakkaiden tarkoitusperistä käyttää aluelippua ennen ilmoituspäivämäärää.

Korvaukset Länsi-Uudenmaan kertalipuista

Jos vuoro perutaan, johon olet hankkinut kertalipun, voit käyttää lipun toisessa saman päivän vuorossa veloituksetta. Jos et pysty käyttämään lippua ja haluat rahojen palautuksen, ole meihin yhteydessä täällä: www.pohjolanliikenne.fi/fi/palaute, valitse kohta “Muu kysely” ja täytä lomake. Käsittelyn nopeuttamiseksi lisääthän viestiisi mukaan viitenumeron. Viitenumeron löydät verkkopankista tai tiliotteelta verkkokauppaostoksen yhteydestä.

Jos sinulla on paperinen lippu (kerta- tai menopaluulippu), jota et voi enää käyttää, lähetä se meille postitse (PL korvaa postimaksun pankkitilille): Asiakaspalvelu / Oy Pohjolan Liikenne Ab, Veturitie 17, 00240 HELSINKI

pika-ja-lahis pallo350px