19.3.2020

Finnair City Bus -palvelu jää toistaiseksi tauolle koronavirustilanteen vuoksi

Helsingin keskustan ja Helsinki-Vantaan lentokentän välillä liikennöivä Finnair City Bus -palvelu jää toistaiseksi tauolle. Vuorot ajetaan normaalisti vielä sunnuntaihin 22.3. asti, jonka jälkeen palvelu asetetaan tauolle ma 23.3. alkaen.

Finnair City Bus -sarjalippujen käyttöikää jatketaan vuoden 2020 loppuun asti, eli jo hankituilla sarjalipuilla voi matkustaa normaalisti, kun palvelua taas jatketaan.

Käyttämättömistä sarja- ja kertalipuista voi myös vaihtoehtoisesti saada hyvityksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme: www.pohjolanliikenne.fi/fi/asiakaspalvelu

Tarvitsetko palautusta lipuista?

Korvaukset Finnair City Bus sarjalipuista

Finnair City Bus -palvelu laitetaan koronaviruksen vuoksi tauolle ma 23.3. alkaen. Olemme jatkaneet kaikkien Finnair City Bus lippujen käyttöaikaa vuoden 2020 loppuun asti. Voit siis käyttää normaalisti hankkimasi liput, kun liikennöinti taas palautuu normaaliksi.

Jos et pysty käyttämään sarjalippua ja haluat rahojen palautuksen, ole meihin yhteydessä täällä: www.pohjolanliikenne.fi/fi/palaute, valitse kohta “Muu kysely” ja täytä lomake. Käsittelyn nopeuttamiseksi lisääthän viestiisi mukaan viitenumeron. Viitenumeron löydät verkkopankista tai tiliotteelta verkkokauppaostoksen yhteydestä.

FCB pallo 640px