5.3.2020

Aluelipputarjous kaikille naiseksi itsensä tunteville ja naisia arvostaville


Hyvät naiset, kiitos kun olette suurin asiakasryhmämme! Kiitos luottamuksestanne yhtiömme palveluja kohtaan! Kiitos myös yhteisistä kilometreistänne puhtaamman maailman eteen!

Haluamme naistenpäivän kunniaksi tarjota tuntuvan alennuksen yhtiön aluelipuista kaikille naiseksi itsensä tunteville ja naisia arvostaville!

Naistenpäivän kampanjan aikana Lohjalainen-aluelipun voi hankkia itselleen 24€/alk. 14pv, Länkkärin 98€/alk. 14pv ja Vihtiläisen 84€/alk. 14pv.

Aluelipputarjoukset tulevat verkkokauppaan osoitteeseen www.pl.fi perjantaina 6.3. klo 9.00. Tarjous on voimassa 31.3. saakka. Naistenpäivän kampanja jatkuu koko maaliskuun ajan ja sen aikana julkaistaan myös muita etuja, joista kerrotaan lisää myöhemmin.

Tarjoukseen ei tarvita erillistä kampanjakoodia, vaan alennetut hinnat on tuotu suoraan verkkokaupan lippujen hintoihin.

Kiitos ja hyvää naistenpäivää!

Tule tapaamaan meitä Nummelan Prismaan!

Pohjolan Liikenne jalkautuu perjantaina 6.3. Nummelan Prismaan klo 17-20. Paikalla voi kysyä lisää yhtiön tarjoamista palveluista, aluelipuista sekä meneillään olevasta kampanjasta. Nähdään Nummelassa!

naistenpaiva-pallo