Tule meille töihin

Pohjolan Liikenne on luotettava ja vastuuntuntoinen työnantaja. Henkilöstömme koostuu joukkoliikenteen ammattilaisista ja tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme, johtamistamme ja toimintamalleja. Sinäkin voit olla osa Pohjolan Liikenteen tulevaisuutta.

Tutustu meihin työnantajana >>

Olemme nykyaikainen yritys, jonka busseihin nousee yli 35 miljoonaa matkustajaa vuodessa eri puolilla Suomea. Tunnustusta saaneen korkean palvelutasomme takana on ammattitaitoinen henkilökunta.

Tällä hetkellä työllistämme noin 1000 joukkoliikenteen ammattilaista ja tarjoamme erilaisille ammattilaisille motivoivan ja kiinnostavan työympäristön. Arvostamme osaamista ja tekemistä, ja kannustamme henkilökuntaamme myös kehittämään osaamistaan.

Avoimet työpaikat

Tarvitsemme aika ajoin uutta, ammattitaitoista henkilöstöä työtehtäviimme eri puolille Suomea. Kerromme avoinna olevista tehtävistä verkkosivuillamme. Voit myös täyttää avoimen työhakemuslomakkeen, jolloin voimme ottaa sinuun yhteyttä, mikäli sopiva työtehtävä vapautuu.

Katso avoimet työpaikat >>

Linja-autonkuljettajalla on suuri vastuu – matkustajien turvallisuus on kunnia-asiamme. Arvostamme ystävällistä ja reipasta asennetta ja etenkin halua toimia ihmisten kanssa. Pyrimme luomaan työntekijöillemme motivoivan ja monipuolisen työpaikan, jossa maisematkin vaihtuvat!

Oppisopimuksella kuljettajaksi

Kuljetusalan tutkintoja voi suorittaa myös oppisopimuksella. Se soveltuu sekä nuorille että aikuisille. Oppisopimus on työnantajan ja opiskelijan välinen määräaikainen sopimus, jossa opiskelijaa koulutetaan työpaikalla. Oppisopimukseen liitetään henkilökohtainen opiskeluohjelma, joka laaditaan Opetushallituksen vahvistamien tutkinnon perusteiden pohjalta. Koulutukseen kuuluu myös tietopuolisia opintoja, jotka suoritetaan joko ammatillisessa oppilaitoksessa tai aikuiskoulutuskeskuksessa. Oppisopimuskoulutuksen työskentelyjaksojen ajalta opiskelijalle maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Perustutkintoon johtava oppisopimuskoulutus kestää yhdestä kolmeen vuotta. Aiempi koulutus ja ja työkokemus lyhentävät koulutusaikaa. (lähde: kuljetusala.com)

Jos olet kiinnostunut oppisopimuskoulutuksesta Pohjolan Liikenteellä, ota yhteyttä sinua kiinnostavan alueen liikennepäällikköön ja kysy lisää. Yhteystiedot löydät alta.

Oppisopimuspaikkojen määrä on rajattu. Teemme oppisopimusyhteistyötä mm. Työtehoseuran (TTS) kanssa.

Yhteystiedot

Oy Pohjolan Liikenne Ab / Pasilan varikko
liikennepäällikkö Kai Lehtonen
kai.lehtonen@pohjolanliikenne.fi

Oy Pohjolan Liikenne Ab / Espoon ja Kirkkonummen varikot
liikennepäällikkö Tapani Tarnanen
tapani.tarnanen@pohjolanliikenne.fi

Oy Pohjolan Liikenne Ab / Keravan varikko
liikennepäällikkö Kari Kröger
kari.kroger@pohjolanliikenne.fi

Oy Pohjolan Liikenne Ab
aluejohtaja Antti Kosloff
antti.kosloff@pohjolanliikenne.fi

Bussin kuljettaja