Polkupyörä mukaan bussimatkalle

Kuljetamme mielellämme myös polkupyöräsi lähiliikennevuorojemme kyydissä. Polkupyörän kuljettamisesta peritään 5 € maksu matkan pituudesta riippumatta. Jos matkustat verkkokauppalipulla, peritään polkupyörämaksu erikseen bussimatkasi alussa.

Ilmoita polkupyörän kuljettamisesta

Polkupyörän kuljettamisesta tulee tehdä ilmoitus asiakaspalveluumme viimeistään matkaa edeltävänä arkipäivänä (asiakaspalvelun aukioloaikana 8.30-16.30).

Koska polkupyörät kuljetetaan samassa tavaratilassa rahdin kanssa, on tärkeää varmistaa ennen matkaa, että osaamme varata polkupyörällesi tarvittavan tilan vuorolta, jolla matkustat. Varmistathan siis aina hyvissä ajoin etukäteen asiakaspalvelustamme, että pyörällesi on tilaa vuorolla, jolla olet matkustamassa.

Taittopyörät

Taittopyörän saa kuljettaa ilmaiseksi, eikä siitä tarvitse ilmoittaa ennakkoon. Jos taittopyörä on pakattu suojapussiin, voi sen ottaa myös mukaan matkustamoon. Ilman suojapussia taittopyörä kulkee tavaratilassa.

HSL-liikenne

Sipoon HSL-linjoilla 785-788 ja 982-996 menetellään HSL-ohjeistuksen mukaan, eikä polkupyöriä voida kuljettaa. Sähkömopedeita ja sähköpyörätuoleja voidaan kuljettaa ainoastaan linjoilla, joita operoidaan matalalattiakalustolla. Linjat joita ei ajeta matalalattiakalustolla, on merkitty HSL:n aikatauluihin e-merkinnällä. Pohjolan Liikenteen operoimista linjoista tällaisia ovat pääsääntöisesti linjat 986, 987, 989, 993 ja 995.

Sähköpotkulaudat

Kuljetamme myös sähköpotkulaudat kyydissämme. Jos sähköpotkulauta on taittuvaa mallia, saa sen ottaa taitettuna ja suojapussiin pakattuna mukaan matkustamoon veloituksetta. Jos potkulautaa ei ole mahdollista taittaa (tai jos sillä ei ole suojapussia), kuljetetaan se tavaratilassa ja siitä peritään sama 5 € maksu kuin polkupyörän kuljettamisesta. Potkulaudan virta täytyy ehdottomasti olla kytkettynä pois päältä, kun se laitetaan tavaratilaan.

951-polkupyora
polkupyora 350px