Polkupyörä mukaan bussimatkalle

Myös polkupyörät kulkevat Länsi-Uudenmaan linja-autojen kyydissä. Polkupyörälle voi hankkia lipun 5 euron hintaan kuljettajalta bussimatkan alussa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme vähintään päivää ennen matkaasi, jotta voimme varmistaa, että valitsemallasi vuorolla on tilaa pyörällesi.

Taittopyörät

Taittopyörän saa kuljettaa ilmaiseksi, eikä siitä tarvitse ilmoittaa ennakkoon. Jos taittopyörä on pakattu suojapussiin, voi sen ottaa myös mukaan matkustamoon. Ilman suojapussia taittopyörä kulkee tavaratilassa.

HSL-liikenne

Sipoon HSL-linjoilla 785-788 ja 982-996 menetellään HSL-ohjeistuksen mukaan, eikä polkupyöriä voida kuljettaa. Sähkömopedeita ja sähköpyörätuoleja voidaan kuljettaa ainoastaan linjoilla, joita operoidaan matalalattiakalustolla. Linjat joita ei ajeta matalalattiakalustolla, on merkitty HSL:n aikatauluihin e-merkinnällä. Pohjolan Liikenteen operoimista linjoista tällaisia ovat pääsääntöisesti linjat 986, 987, 989, 993 ja 995.

Sähköpotkulaudat

Sähköpotkulaudat kulkevat ilmaiseksi Pohjolan Liikenteen kyydissä 3.9.2021 alkaen. Jos sähköpotkulauta on taittuvaa mallia, saa sen ottaa taitettuna ja suojapussiin pakattuna mukaan matkustamoon. Jos potkulautaa ei ole mahdollista taittaa (tai jos sillä ei ole suojapussia), kuljetetaan se tavaratilassa. Potkulaudan virta täytyy ehdottomasti olla kytkettynä pois päältä, kun se laitetaan tavaratilaan.

951-polkupyora
polkupyora 350px