PL-sovellus-Täysleveä-Lohja

Pohjolan Liikenne julkaisee lippusovelluksen 21.6.

Pohjolan Liikenteen lipunmyynti uudistuu kesän aikana. Ensimmäinen muutos tapahtuu jo 21.6., jolloin julkaistaan PL-sovellus. Sovelluksen avulla bussiliput voi ostaa helposti monia eri maksutapoja käyttäen kolmelle Länsi-Uudenmaan alueen vyöhykkeelle.

Sovelluksen liput ovat vyöhykelippuja

Pohjolan Liikenteen lippuja on aiemmin voinut ostaa pysäkiltä toiselle, mutta maanantaista 21.6. alkaen PL-sovelluksesta ostetut liput ovat voimassa vyöhykkeillä. Vyöhykkeitä on kolme: Lohja, Vihti-Helsinki ja koko Länsi-Uusimaa. Liput käyvät kaikilla Pohjolan Liikenteen vuoroilla kelpoisuusalueensa sisällä.

Sovelluksen kautta voi ostaa PL:n sarja-, kausi- ja kertalippuja, mutta mukana on myös uusia lippuja, kuten lapsen puolesta ostettava lippu sekä yhdistelmälippu Pohjolan Liikenteen vuoroille ja HSL-alueelle.

Maksuton PL-sovellus tulee AppStoreen ja Play Storeen ladattavaksi 21.6. alkaen. Lataamalla sovelluksen ja antamalla maksutiedot, voi lippuja ostaa korttimaksun lisäksi MobilePayllä, mobiilimaksulla ja Pivolla.

PL.fi-verkkosivuilta voi 1.7. alkaen ostaa vain kerta- ja meno-paluulippuja

Pohjolan Liikenteen verkkosivuilta www.pl.fi voi ostaa sarja- ja kausilippuja 30.6. asti. Sen jälkeen verkkosivuilta voi ostaa vain kerta- ja meno-paluulippuja verkkosivu-uudistuksen vuoksi. Sarja- ja kausiliput on tarkoitus tuoda takaisin myyntiin myös verkkosivuille elokuun aikana.

Muutoksilla ei ole vaikutusta verkkosivuilta jo ostettuihin lippuihin. Liput ovat voimassa normaalisti viimeiseen voimassaolopäiväänsä asti.

Lastenlipun yläikäraja muuttuu

21.6. alkaen Pohjolan Liikenteen vuorojen lastenlipun yläikäraja on 12 vuotta. Ikärajaa lasketaan, jotta se on yhteneväinen viranomaisten hankkimien vuorojen kanssa.

Lisää tietoa sovelluksen kautta myytävistä vyöhykelipuista löytyy 21.6. alkaen Pohjolan Liikenteen verkkosivuilla osoitteessa pl.fi tai Pohjolan Liikenteen Facebook-sivuilta. Lippuja voi sovelluksen ja verkkokaupan lisäksi ostaa normaaliin tapaan myös kuljettajilta.

PL-nelioneti-smaller2021