Matkusta mukavammin

Suurimmassa osassa lähiliikenneautojamme on säädettävät penkit, joiden selkänojan voi kumota mukavampien nokosten takaamiseksi. Penkkirivistöt ovat väljät, joten jokaiselle matkustajalle jää runsaasti jalkatilaa ja näin mukavampi matkustuskokemus on taattu. Useimpien istuinten selkänojasta löytyy myös esiin taitettava selkänojapöytä.

Lähiliikennekalustomme on pääosin ilmastoita, jotta matkasi sujuisi sopivassa lämpötilassa. Useista autoistamme löytyy myös siisti ja tilava WC joko keskioven luota tai auton takaosasta.

Ilmainen Wi-Fi -yhteys

Osassa busseistamme on tarjolla ilmainen langaton verkkoyhteys, joka on matkustajien vapaasti hyödynnettävissä. Langaton verkko on salasanasuojattu. Salasana viestitään autossa bussi-infonäytöllä.

Lataa laitteesi bussissa

Useista lähiliikenneautoistamme löytyy sähköpistokkeet, joista matkustajat voivat ladata matkan aikana omia laitteitaan. Läppärityöskentely sujuu mukavasti koko matkan ajan, kun virta ei pääse loppumaan laitteista.

Sähköpistokkeet on sijoitettu joko kattopaneliin tai ikkunanpuoleisen penkin viereen.

wifi topseli 350px

Seuraa matkan kulkua Info-näytöltä

Pikavuorobusseissamme on käytössä bussi-infojärjestelmä, jonka kautta matkustajat saavat monipuolista tietoa matkan aikana.

Bussien etu- ja keskiosassa on näytöt, joista voi seurata mm. matkan etenemistä kartalla, tarkistaa vaihtoyhteyden jatkovuorolle tai lennon lähtöterminaalin. Bussi-infossa näytetään tuoreimpia uutisia ja säätietoja sekä kerrotaan autosta löytyvistä palveluista, joita asiakas voi matkallaan hyödyntää.

Matkusta mukavammin kuvitus

Matkustusetiketti

Jotta matka sujuisi jokaisen matkustajan kannalta miellyttävästi, noudatamme autoissamme matkustusetikettiä. Noudattamalla yhteisiä pelisääntöjä, varmistamme turvallisen ja viihtyisän matkan kulun autoissamme kaikilla matkoillamme.

Tutustu matkustusetikettiin >>

Tervetuloa kyytiin!