Matkusta mukavammin

Kaikissa pikavuoroautoissamme on säädettävät penkit, joiden selkänojan voi kumota mukavampien nokosten takaamiseksi. Penkkirivistöt ovat väljät, jättäen jokaiselle matkustajalle runsaasti jalkatilaa, ja näin voimme taata mahdollisimman mukavan matkustuskokemuksen. Useimpien istuinten selkänojasta löytyy myös esiin taitettava selkänojapöytä.

Kaikki pikavuoroautomme ovat ilmastoituja, jotta matkasi sujuisi sopivassa lämpötilassa. Autoistamme löytyy myös siisti ja tilava WC, joka löytyy joko keskioven luota tai auton takaosasta.

Tarjoamme matkustajillemme autoissamme lukemista, kuten aikakauslehtiä, jotka löytyvät auton etuosasta. Valikoima vaihtelee autoittain.

Ilmainen Wi-Fi -yhteys

Kaikista pikavuoroautoissamme löytyy ilmainen langaton verkkoyhteys, joka on matkustajien vapaasti hyödynnettävissä. Langaton verkko on salasanasuojattu. Salasana viestitään autossa bussi-infonäytöllä.

Lataa laitteesi bussissa

Useimmista pikavuoroautoistamme löytyy sähköpistokkeet, joista matkustajat voivat ladata matkan aikana omia laitteitaan. Läppärityöskentely sujuu mukavasti koko matkan ajan, kun virta ei pääse loppumaan laitteista.

Sähköpistokkeet on sijoitettu joko kattopaneliin tai ikkunanpuoleisen penkin viereen.

wifi topseli 350px

Seuraa matkan kulkua Info-näytöltä

Pikavuorobusseissamme on käytössä bussi-infojärjestelmä, jonka kautta matkustajat saavat monipuolista tietoa matkan aikana.

Bussien etu- ja keskiosassa on näytöt, joista voi seurata mm. matkan etenemistä kartalla, tarkistaa vaihtoyhteyden jatkovuorolle tai lennon lähtöterminaalin. Bussi-infossa näytetään tuoreimpia uutisia ja säätietoja sekä kerrotaan autosta löytyvistä palveluista, joita asiakas voi matkallaan hyödyntää.

Bussi-kioskista juomista ja välipalaa

Muutamasta uusimmasta autostamme löytyy Kioski, jossa on tarjolla laajempi valikoima välipalaa ja virvokkeita. Kioskista voi ostaa myös kuumaa kahvia ja teetä! Janoon on tarjolla myös erilaisia virvoitusjuomia, vettä ja vichyä. Pieneen nälkään auttaa pähkinä-marjasekoitus tai raikas mango-smoothie, ja karkkihampaan kolotukseen löytyy helpotusta suklaasta.

Kioskin tuotteet voi maksaa kolikoilla. Automaatti hyväksyy kaikki kolikot viidestä sentistä kahteen euroon.

Kioski
Matkusta mukavammin kuvitus

Matkustusetiketti

Jotta matka sujuisi jokaisen matkustajan kannalta miellyttävästi, noudatamme autoissamme matkustusetikettiä. Noudattamalla yhteisiä pelisääntöjä, varmistamme turvallisen ja viihtyisän matkan kulun autoissamme kaikilla matkoillamme.

Tutustu matkustusetikettiin >>

Tervetuloa kyytiin!