Lohja-Helsinki bussit

Bussimme kulkevat Helsinki-Lohja-Virkkala -reitillä tiheään tahtiin päivittäin, aamuvarhaisesta iltamyöhään. Reitin vakiovuorot lähtevät arkisin pääsääntöisesti 30 minuutin välein Helsingin Kampista Lohjalle ja Virkkalaan.

Edulliset liput verkosta

Kaikki reitille myytävät verkkokaupan kertaliput ovat yhden päivän voimassa olevia Joustolippuja reitin tiheän vuorovälin vuoksi. Joustoliput käyvät voimassaoloaikanaan kaikille reitin vuoroille lippuun merkittynä matkapäivänä. Voit siis ostaa lipun ennakkoon ja käyttää lipun joustavasti sinulle sopivana kellonaikana.

Reitille on saatavilla myös edullisia sarja- ja kausilippuja, jotka ovat erityisesti työmatkustajien suosiossa. Tutustua tarkemmin sarjalippuihin ja kausilippuihin.

Pysäkkivyöhykkeet

Länsi-Uudenmmaan lähiliikennealue on jaettu pysäkkivyöhykkeisiin. Lipun voi hakea ja ostaa verkkokaupasta itseä lähimmän pysäkin nimellä. Hakutulokset näytetään osassa tapauksista vyöhykkeen pääpysäkin mukaan, mutta kyytiin pääsee omalta lähipysäkiltä. Voit ostaa lipun myös kuljettajalta, mutta verkkokaupasta etukäteen hankittu lippu on aina edullisempi. Verkkokaupan Joustolipun hinta on noin 10 prosenttia edullisempi kuin käteislippu, ja alennus suurenee matkan pituuden mukaan.

Tutustu reittitietoihin ja pysäkkikohtaisiin aikatauluihin täällä >>

vakiovuorobussi pallo 350px