Lemmikin kuljettaminen bussissa

Myös lemmikkisi on tervetullut kyytiimme! Kuljetamme pienet sylissä matkustamaan mahtuvat koirat veloituksetta. Suuremmista koirista ja esimerkiksi kuljetuslaatikossa matkustavista muista lemmikeistä peritään maksu. Voit ostaa lemmikkilipun kuljettajalta matkasi alussa. Lemmikkilipun hinta on 3,40 € matkan pituudesta riippumatta.

lemmikki kuvitus pupu 960px

Lemmikkejä voidaan kuljettaa omistajan mukana bussissa aina, mikäli bussissa on tilaa. Lemmikkieläimet sijoitetaan bussiin siten, että niistä mahdollisesti aiheutuva haitta muille matkustajille minimoituu. Lemmikkieläimet matkustavat joko jalkatilassa tai omistajansa sylissä. Lemmikit eivät saa matkustaa bussin istuimilla eikä niitä saa pitää autossa irrallaan. Lemmikki matkustaa omistajan tai saattajan vastuulla.

Allergiset matkustajat

Bussissa jo olevilla allergisilla matkustajilla on ensisijainen oikeus valita paikka ja tarvittaessa pyytää kuljettajaa jopa estämään lemmikkieläintä nousemasta bussiin. Bussissa opas- tai avustajakoiran ja allergisten henkilöiden tulisi sijoittua siten, että koirista aiheutuva haitta minimoituu. Opas- tai avustajakoirasta ei peritä erillistä maksua. Kanssamatkustajat eivät voi estää opas- tai avustajakoiraa nousemasta bussiin.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään lemmikin kuljettamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Poika ja koira bussissa