Länsi-Uudenmaan lähiliikenne

Ajamme Länsi-Uudellamaalla lähiliikennettä sekä Helsinkiin ulottuvilla että alueen sisäisillä reiteillä. Pääreittimme ovat Helsinki-Lohja-Virkkala ja Helsinki-Veikkola-Nummela. Lähiliikenteemme ulottuu lisäksi mm. Inkooseen, Karjaalle, Tammisaareen, Hankoon, Siuntioon, Karjalohjalle, Pusulaan, Somerolle, Vihtiin ja Karkkilaan.

Tutustu reittitietoihin ja pysäkkikohtaisiin aikatauluihin täällä >>

Lipun voi hakea ja ostaa verkkokaupasta itseä lähimmän pysäkin nimellä. Hakutulokset näytetään vyöhykkeen pääpysäkin mukaan, mutta kyytiin pääsee omalta lähipysäkiltä. Voit ostaa lipun myös kuljettajalta, mutta verkkokaupasta etukäteen hankittu lippu on aina edullisempi.

Suosithan matkoja maksaessasi joko verkkolippua tai luottokorttia? Pyrimme minimoimaan käteisen käsittelyn määrää kuljettajiemme terveyden turvaamiseksi. Kiitos ymmärtämisestä.

Joustavat kertaliput

Kaikki Länsi-Uudenmaan alueelle myytävät verkkokaupan kertaliput ovat tyypiltään Joustolippuja. Länsi-Uudenmaan vakiovuoroliikenteen Joustolipun voi käyttää yhden päivän kelpoisuutensa puitteissa millä tahansa vuorolla lippuun merkittynä matkapäivänä. Verkkokaupan Joustolipun hinta on noin 10 prosenttia edullisempi kuin käteislippu, ja alennus suurenee matkan pituuden mukaan.

Auton elektroninen lipunlukija tunnistaa lipun voimassaolon automaattisesti. Lipun voi joko tulostaa tai näyttää lukijalle älypuhelimen näytöltä.

Lue lisää verkkokauppalipun käytöstä >>

Edullisempaa menoa vakioasiakkaille

Sarja- ja kausiliput ovat hyvä ja edullinen vaihtoehto usein matkustaville. Verkkokaupasta hankittavan lipun lisäksi ei tarvita erillisiä kortteja eikä latauksia. Lippuun tulostuva koodi näytetään bussissa olevalle lukijalaitteelle, joka rekisteröi matkan. Lipun voi tallentaa myös älypuhelimeen, jonka näytöltä lukijalaite sen tarkistaa.

Lue lisää eri lipputyypeistä >>

Liityntäpysäköinti

Tutustu myös lähikunnissa sijaitseviin maksuttomiin liityntäpysäköintipaikkoihin.

350-lahiliikenne
mies-tekee-toita-bussissa