Lankkari-kartta 960

ABC. Länsi-Uusimaa

ABC-vyöhykkeelle ostetulla kausilipulla matkustat koko Länsi-Uudenmaan alueella niin paljon kuin sielu sietää. Käytössäsi ovat kaikki Pohjolan Liikenteen vuorot Länsi-uudenmaan sisällä sekä esimerkiksi Lohjalta Helsinkiin ja takaisin suuntautuvilla matkoilla - se on ehdottomasti edullisin lippu päivittäin matkustavalle. Kausilipun saat vain PL-sovelluksesta. Lue lisää klikkaamalla linkkiä ja lataa iPhone- tai Android-puhelimeesi.

Lisätiedot lipusta

  • ABC. Länsi-Uusimaa-vyöhykkeelle ostetulla kausilipulla matkustat kaikilla Länsi-Uudenmaan lähiliikennealueen sisäisillä sekä Helsinkiin suuntautuvilla Pohjolan Liikenteen bussivuoroilla. ABC. Länsi-Uusimaa vyöhykkeeseen kuuluvat Lohjan, Someron, Raaseporin, Inkooon, Siuntion, Karkkilan, Vihdin, Kirkkonummen, Espoon ja Helsingin alueella ajettavat Pohjolan Liikenteen lähiliikennevuorot.
  • Lipun kauden pituuden voi valita 14, 30 ja 90 päivän väliltä ja lippu on voimassa heti oston jälkeen.
  • Lipun hinta on suhteessa sitä edullisempi, mitä pidemmäksi aikaa sen kerralla ostaa.
  • Kyytiin voi nousta miltä tahansa pysäkiltä lipun kelpoisuusalueella.
  • Kausilippu on henkilökohtainen, joten sen kanssa täytyy pyydettäessä esittää henkilöllisyystodistus.
  • Tutustu Pohjolan Liikenteen kaupan ehtoihin.

Tutustu myös muihin kausilippuihimme:
B. Vihti+Helsinki-vyöhykkeen kausilipulla otat haltuun koko Vihdin sisäiset ja Vihdin ja Helsingin väliset vuorot ja A. Lohja-vyöhykkeen kausilipulla matkustat kaikilla Lohjan sisäisillä vuoroilla.