Kysymyksiä ja vastauksia

Mistä voin ostaa bussilipun?

Bussilippuja myydään autoissamme, linja-autoasemilla sekä verkkokaupassa. Voit tutustua eri lipputyyppeihin ja maksutapoihin "Tietoa lipuista"-otsikon alla.

Saat liput kaikkein edullisimmin aina omasta verkkokaupastamme!

Mistä löydän lippuostoksen/maksun viitenumeron?

Viitenumero löytyy verkkopankista tai tiliotteelta verkkokauppaostoksen yhteydestä. Mikäli verkkokauppalipun toimitus on jostain syystä epäonnistunut, eikä sinulla ole tilausnumeroa, löydämme tilauksesi viitenumeron avulla. Palvelun helpottamiseksi suosittelemme etsimään viitenumeron ennen soittoa asiakaspalveluun tai verkkokaupan tukeen.

Voinko ottaa polkupyörän mukaan bussimatkalle?

Polkupyörän kuljettaminen on mahdollista vakiovuorojemme kyydissä. Polkupyörästä peritään kiinteä 5 € suuruinen maksu matkan pituudesta riippumatta. Varmistathan asiakaspalvelustamme hyvissä ajoin ennen matkaasi, että polkupyörällesi on tilaa valitsemasi vuoron kyydissä. Lue lisää polkupyörän kuljettamisesta.

Mikä on U-linja?

U-liikenteeksi kutsutaan bussilinjoja, joiden reitti alkaa HSL-alueelta, mutta jatkuu sen ulkopuolelle. U-linjojen busseissa kelpaavat HSL:n kertalippujen lisäksi matkakortille ladatut HSL:n kausi-, arvo- ja vuorokausiliput sekä kertakortille ladatut kahden tunnin liput HSL:n alueella. U-linjan bussin tunnistaa keulassa olevasta merkistä.

Mistä näen aikataulut?

Voit tarkistaa lähiliikenteen aikataulut helpoiten verkkokaupan hakutoiminnon avulla vaikkapa sivustomme etusivulta. Aikataulut ovat myös ladattavassa pdf-muodossa ja tulostettavissa "Aikataulut ja reitit"-otsikon alta. Finnair City Busin aikataulun löydät Finnair City Busin aikataulusivulta.

Mistä tiedän millä pysäkeillä bussi pysähtyy?

Voit tarkistaa matkahaun avulla, mitkä vuorot pysähtyvät pysäkilläsi, tai vaihtoehtoisesti tarkistaa vuoron aikataulun pysäkkilistauksineen pdf-aikatauluista "Aikataulut ja reitit"-otsikon alta.

Miten pääsen käyttämään wifi-verkkoa bussissa?

Saat langattoman verkkon käyttöösi liittymällä verkkoon ja syöttämällä salasanan laitteeseesi bussissa. Lähiliikenneautoissa verkon salasana on "pohjolan" ja Finnair City Bussissa "fcitybus".

Tarjoaako Pohjolan Liikenne tilausajoja?

Emme valitettavasti palvele yksittäisissä tilausajoissa.

nainen-tekee-töitä-bussissa
Kuuntele kalaa