Kysymyksiä ja vastauksia

Mistä voin ostaa bussilipun?

Bussilippuja myydään autoissamme, linja-autoasemilla sekä verkkokaupassa. Voit tutustua eri lipputyyppeihin ja maksutapoihin "Tietoa lipuista"-otsikon alla.

Saat liput kaikkein edullisimmin aina omasta verkkokaupastamme!

Mistä löydän lippuostoksen/maksun viitenumeron?

Viitenumero löytyy verkkopankista tai tiliotteelta verkkokauppaostoksen yhteydestä. Mikäli verkkokauppalipun toimitus on jostain syystä epäonnistunut, eikä sinulla ole tilausnumeroa, löydämme tilauksesi viitenumeron avulla. Palvelun helpottamiseksi suosittelemme etsimään viitenumeron ennen soittoa asiakaspalveluun tai verkkokaupan tukeen.

Voinko ottaa polkupyörän mukaan bussimatkalle?

Myös polkupyörät kulkevat Länsi-Uudenmaan linja-autojen kyydissä. Polkupyörälle voi hankkia lipun 5 euron hintaan, kun sen hankkii verkkokauppalipun yhteydessä. Jos pyörälle hankkii lipun kuljettajalta, hinta on 7 euroa. Kuljetamme mielellämme myös sähköpotkulaudat kyydissämme. Lue lisää polkupyörän kuljettamisesta.

Mikä on U-linja?

U-liikenteeksi kutsutaan bussilinjoja, joiden reitti alkaa HSL-alueelta, mutta jatkuu sen ulkopuolelle. U-linjojen busseissa kelpaavat HSL:n kertalippujen lisäksi matkakortille ladatut HSL:n kausi-, arvo- ja vuorokausiliput sekä kertakortille ladatut liput HSL:n alueella. U-linjan bussin tunnistaa keulassa olevasta erillisestä kilvestä tai U-kirjaintunnuksesta linjakilvessä.

Mistä näen aikataulut?

Voit tarkistaa lähiliikenteen aikataulut helpoiten verkkokaupan hakutoiminnon avulla vaikkapa sivustomme etusivulta. Aikataulut ovat myös ladattavassa pdf-muodossa ja tulostettavissa "Aikataulut ja reitit"-otsikon alta.

Mistä tiedän millä pysäkeillä bussi pysähtyy?

Voit tarkistaa matkahaun avulla, mitkä vuorot pysähtyvät pysäkilläsi, tai vaihtoehtoisesti tarkistaa vuoron aikataulun pysäkkilistauksineen pdf-aikatauluista "Aikataulut ja reitit"-otsikon alta.

Miten pääsen käyttämään wifi-verkkoa bussissa?

Saat langattoman verkkon käyttöösi liittymällä verkkoon ja syöttämällä salasanan laitteeseesi bussissa. Lähiliikenneautoissa verkon salasana on "pohjolan".

Tarjoaako Pohjolan Liikenne tilausajoja?

Emme valitettavasti palvele yksittäisissä tilausajoissa.

nainen-tekee-töitä-bussissa
Kuuntele kalaa