Liput bussista

Suosithan matkoja maksaessasi joko verkkolippua tai luottokorttia? Pyrimme minimoimaan käteisen käsittelyn määrää kuljettajiemme terveyden turvaamiseksi. Kiitos ymmärtämisestä.

Bussilippuja voi ostaa verkkokauppamme lisäksi myös bussissa kuljettajiltamme sekä linja-autoasemilta. Lisäksi autoissamme hyväksytään Matkahuollon valtakunnalliset lipputuotteet.

Autoissamme myydään meno- ja meno-paluulippuja, joista myönnetään alennuksia eri matkustajaryhmille, kuten esim. opiskelijoille ja eläkeläisille. Aikuisen meno-paluulipusta saa autossa alennusta. Bussista ostetun meno-paluulipun paluumatka on voimassa 30 päivää ostohetkestä kaikilla vuoroillamme samalla reitillä.

Maksuvälineet busseissa

Maksuvälineinä autoissamme käyvät käteinen raha sekä kelpoisuusalueillaan Matkahuollon erilaiset matkakortit (katso poikkeukset alta). Länsi-Uudenmaan käyvät lisäksi sirulliset ja/tai lähimaksuominaisuudella varustetut maksukortit, myös Visa Electron.

Kotkan-Haminan ja Kuopion paikallis- ja lähiliikenteessä pankki- ja luottokorttimaksuja ei pääsääntöisesti voida ottaa vastaan. Sekä kertamaksut että matkakorttilataukset ovat näillä reiteillä ja alueilla maksettava käteisellä.

Huomioithan, että autohenkilökuntamme ei yleensä voi antaa vaihtorahaa 20 euroa enempää, jos matka maksetaan sitä suuremmalla setelillä.

Voit tarkastella käteislippujen hintoja käteishinnastosta.

ELY-keskuksen hinnasto

ELY-keskuksen hinnasto

HSL-lippujen kelpoisuus vuoroillamme

HSL:n matkakortit ja vuorokausiliput kelpaavat U-tunnuksella varustetuissa vuoroissamme Helsingin, Espoon, Kauniaisten, Keravan, Kirkkonummen, Vantaan, Tuusulan ja Sipoon alueella HSL:n määräysten mukaisesti.

Pohjolan Liikenteen liikennöimillä U-linjoilla myymme HSL-alueen matkoille käteishinnastomme mukaisia kertalippuja sekä kelpuutamme muualta ostetut HSL:n kerta- ja vuorokausiliput vaihtomatkoihin.

PL-sovelluksesta kaikki liput edullisemmin!

Hinnat PL-sovelluksessa ovat aina edullisempia kuin autosta ostettuna. Lataa sovellus klikkaamalla Apple-puhelimiin: https://tinyurl.com/yw8upuww ja Android-puhelimiin: https://tinyurl.com/yb2az9km.

Kuljettaja opastaa lipun kanssa