Käteisliput

Bussilippuja voi ostaa verkkokauppamme lisäksi myös bussissa kuljettajiltamme sekä linja-autoasemilta. Hyväksymme autoissamme kaikki Matkahuollon lipputuotteet, lukuun ottamatta Vihtilippua.

Autoissamme myydään meno- ja meno-paluulippuja, joista myönnetään alennuksia eri matkustajaryhmille, kuten esim. opiskelijoille ja eläkeläisille. Aikuisen meno-paluulipusta saa autossa alennusta. Meno-paluulipun paluumatka on voimassa 30 päivää ostohetkestä kaikilla vuoroillamme samalla reitillä.

Maksuvälineet busseissa

Maksuvälineinä autoissamme käyvät käteinen raha sekä kelpoisuusalueillaan Matkahuollon erilaiset matkakortit, lukuun ottamatta Vihtilippua. Pikavuoroissamme sekä lähiliikenteessä reiteillä Hki-Lohja-Virkkala, Helsinki-Nummela-Lankila/Kalkkimäki, Helsinki-Hyrylä-Järvenpää-Hyökännummi-Mäntsälä (linjat 665 / 665A / 665N / 665AN, 765) ja Turku-Rauma käyvät lisäksi sirulliset ja/tai lähimaksuominaisuudella varustetut maksukortit, myös Visa Electron.

Muilla reiteillä sekä mm. Lohjan, Kotkan-Haminan ja Kuopion paikallis- ja lähiliikenteessä pankki- ja luottokorttimaksuja ei pääsääntöisesti enää voida ottaa vastaan. Sekä kertamaksut että matkakorttilataukset on näillä reiteillä ja alueilla maksettava käteisellä.

Huomioithan, että autohenkilökuntamme ei yleensä voi antaa vaihtorahaa 20 euroa enempää, jos matka maksetaan sitä suuremmalla setelillä.

Voit tarkastella käteislippujen hintoja käteishinnastosta.

HSL-lippujen kelpoisuus vuoroillamme

HSL:n matkakortit ja vuorokausiliput kelpaavat U-tunnuksella varustetuissa vuoroissamme Helsingin, Espoon, Kauniaisten, Keravan, Kirkkonummen, Vantaan, Tuusulan ja Sipoon alueella HSL:n määräysten mukaisesti.

U-linjoilla 280, 346, 486, 632, 635, 638, 665, 963 ja 989 myymme HSL-alueen matkoille HSL:n taksan mukaisia kertalippuja sekä kelpuutamme muualta ostetut HSL:n kerta- ja vuorokausiliput vaihtomatkoihin.

200 kilometrin hintakatto

Hintataulukkomme loppuu 200 km kohdalle, joka tarkoittaa sitä, että kaikki yli 200 km matkat myydään kiinteään ylimmän hintaportaan hintaan, oli matkaa sitten 201 tai 400 km. Kun tähän yhdistetään vielä meno-paluualennus, kaukomatkailu todellakin kannattaa. Esimerkiksi pisimmälle reitillemme Kajaanista Helsinkiin tulee autosta ostetulle menolipulle hintaa ainoastaan 34 € ja meno-paluulipulle 51 €!

Voit tutustua käteishinnastoomme tarkemmin täällä.

Verkkokaupasta kaikki liput edullisemmin!

Hinnat verkkokaupassamme ovat aina edullisempia kuin autosta ostettuna. Verkkokaupan hintoja voit tarkastella verkkokaupan haulla alta.

Kuljettaja opastaa lipun kanssa