Helsinki-Salo-Turku-Rauma
Helsinki-Turku-Rauma reittikartta

Helsinki-Salo-Turku pikavuorot

Ajamme Helsingin ja Turun välillä päivittäin jopa 40 pika- ja express-vuoroa! Pikavuoromme poikkeavat Salon linja-autoasemalla ja niitäkin nopeammat express-vuoromme ajetaan Salossa Piihovin liittymän kautta.

Nopeimmillaan express-vuorolla pääsee Helsinki-Turku-välin vain reilussa kahdessa tunnissa, tarkemmin ajassa 2 h 5 min!

Katso aikataulut aikataulusivulta >>

Helsinki-Salo-Turku-Rauma reitin bussit lähtevät Helsingissä Kampin kaukoliikenneterminaalista. Bussi pysähtyy myös Mannerheimintiellä Opperan pysäkillä, ja jatkaa tästä Meilahden läpi Turun moottoritielle.

Osa vuoroista poikkeaa Helsinki-Vantaan lentoasemalla, palvellakseen lentoaseman ja Turun välillä matkustavia asiakkaitamme. Nämä vuorot kääntyvät oopperatalon kohdalta Helsinginkadulle, josta matka jatkuu sijaitsevan Oopperan Helsinginkadun pysäkin kautta kohti lentoasemaa.

Muutama päivittäinen vuoromme ajetaan Turun satamaan. Lue lisää lentokenttä- ja satamayhteyksistä.
matkoja-mukavuusalueella alk5 Reitille on saatavilla lippuja alk. 5 € hintaan. Lue lisää tarjouslipuista.

Helsinki-Turku-Rauma pikavuorot

Helsinki-Rauma -reitillä kulkee jopa 8 pika- ja express-vuoroa päivittäin. Vuorot poikkeavat Turun linja-autoasemalla, joten ne palvelevat myös Turku-Rauma-välin matkustajia.

Matka-aika Rauman ja Helsingin välillä on lyhimmillään 3 h 45 min. Osa Turku-Rauma-välin yhteyksistä ajetaan osittain pikavuorona ja osittain vakiovuorona. Katso tarkemmat tiedot aikatauluista tai matkahausta.