Finnair City Bus -palvelu on toistaiseksi tauolla koronaviruksen vuoksi. Lue lisää täältä!

2020-03-19T18:05+02:00

2020-12-31T00:00+03:00

FCB header

Finnair City Bus - nopein reitti lennolle!

Finnair City Bus takaa nopeimman ja mukavimman bussiyhteyden Helsingin keskustan ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välillä. Nopein ajoreitti valitaan liikennetilanteen mukaan, ja matka Elielinaukiolta Rautatieaseman kupeesta lentoasemalle taittuu vain n. 30 minuutissa. Ajamme suoraan terminaalin T2 eteen, josta on vain muutama askel lähtöselvitykseen ja lennollesi.

Lentoasemalta keskustaan päin tultaessa bussi lähtee T2:sta pysähtyy karttaan merkityillä pysäkeillä tarpeen mukaan. Bussissa on ilmainen WiFi-yhteys.

finnair bussi vaalea tausta

Reittiä liikennöi Pohjolan Liikenne yhteistyössä Finnairin kanssa.

Liput

Verkkokauppalipulla kyytiin joustavasti

Finnair City Busiin voi ostaa ennakkoon lipun verkkokaupasta. Lippu käy millä tahansa Finnair City Bus -vuorolla, kumpaan suuntaan tahansa. Lipun voi ostaa yhdensuuntaisena tai meno-paluulippuna, ja se on voimassa 6 kk ostopäivästä. Oston jälkeen asiakkaan sähköpostiin toimitetaan linkki, josta lippu avataan. Lippun sisältämä QR-koodi luetaan bussissa elektronisella lipunlukijalla. Meno-paluulipussa molemmat matkat luetaan samaa koodia hyödyntäen.

Verkkokaupastamme saa myös edulliset 10 tai 30 matkan sarjaliput Finnair City Busiin. Finnair City Bus -sarjalipulla on samat myyntiehdot kuin normaaleilla sarjalipuillamme. Kaikki sarjalipun matkat luetaan yhtä ja samaa lippukoodia näyttämällä. Jäljellä olevien matkojen lukumäärän voi tarkistaa klikkaamalla koodin alta löytyvää linkkiä, joka päivittää matkojen määrän ajantasaiseksi.

Sarjalipun matkat voi halutessaan myös jakaa useamman matkustajan kesken, joten sarjalippu on hyvä vaihtoehto myös ryhmille. Esim. 30 matkan sarjalipulla yhden matkan hinnaksi jää vain 6,23 €!

Käteisliput kuljettajalta

Autossa voi maksaa käteisellä ja yleisimmillä luottokorteilla. Finnair Plus -jäsenet voivat maksaa kertamatkansa myös Finnair Plus -pisteillä. Kertamatkasta veloitetaan aikuiselta 2500 ja Juniorilta 1300 Plus-pistettä suoraan asiakkaan Finnair Plus -kortilta. Bussissa käy ainoastaan tavallinen Finnair Plus -kortti, eikä Finnair Plus -luottokortilta voida valitettavasti veloittaa pisteitä.

Autosta ostettaessa lipun hinnasta saa alennusta Helsinki-kortilla sekä aikuisten että lasten lipuista.

Juniorit edullisemmin

6-16-vuotiaat Juniorit matkustavat puoleen hintaan. Alle 6-vuotiaat matkustavat vuoroillamme aina ilmaiseksi.


Finnair City Bus -vuoroilla ei hyväksytä HSL:n lippuja.

Liput-verkosta-FI
Finnair-city-bus liput-autosta