Bussi lentoasemalle ja satamaan

Lentokenttäyhteydet Helsingin keskustasta

Finnair City Bus on nopein bussiyhteys Helsingin keskustasta Elielinaukiolta lentoasemalle. Matka lentoasemalle kestää n. 30 min ja yhdensuuntainen lippu verkkokaupasta maksaa 6,80 €. Lippuja voi ostaa myös kuljettajalta hintaan 6,90 €.

Lue lisää Finnair City Bus -vuoroista >>

Helsinki-Turku

Osa Turku-Helsinki -reitin vuoroista ajetaan Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta. Voit tarkistaa vuorojen aikataulut aikataulusivulta tai verkkokaupan hausta.

Pidäthän huolta, että valitset riittävän aikaisen vuoron lentoasemalle matkustaessasi. Emme vastaa vuoromme myöhästymisen aiheuttamista jatkoyhteyksien menetyksistä muissa liikennevälineissä.

Helsinki-Kajaani

Päivittäiset päivä- ja yöpikavuoromme kulkevat kumpaankin suuntaan lentokentän kautta linjalla Helsinki - Helsinki-Vantaan lentoasema - Lahti - Heinola - Mikkeli - Varkaus - Kuopio - Iisalmi - Kajaani. Voit tutustua aikatauluihin aikataulusivulla tai verkkokaupan haussa.

Löydä suoraan oikeaan terminaaliin

Helsinki-Vantaan lentoasemalla terminaali määräytyy lentoyhtiön mukaan. Mm. Finnair ja muut Oneworld-yhtiöt operoivat terminaalissa T2 (entinen ulkomaanterminaali). Vastaavasti mm. SAS ja muut Star Alliance -yhtiöt operoivat terminaalissa T1 (entinen kotimaanterminaali).

Voit tarkistaa oman lentoyhtiösi terminaalin Finavian verkkosivuilta.

Nainen kirjoittaa bussissa

Satamayhteydet Helsingissä ja Turussa

Kaikki pikavuoromme ajavat Kampin linja-autoaseman kaukoliikenneterminaaliin. Jatkoyhteydet Helsingin satamiin voit tarkistaa HSL:n reittioppaasta.

Turussa satamayhteyksiä on Helsingin/Salon ja Rauman suunnista. Viemme asiakkaamme Turun satamaan ja noudamme sieltä aikataulun mukaan ilman lisämaksua.

Hakiessasi matkoja Turun satamaan verkkokaupastamme, käytä haussa paikannimeä Turku sat.

Lentokentälle kuva