Pohjolan Liikenteen verkkokaupan tarjontaa kehitetty erityisesti vakiomatkustajia ajatellen

Vuoden 2017 aikana Pohjolan Liikenteen verkkokauppaa ja lipputuotteita on kehitetty ja uudistettu vakiomatkustajien tarpeisiin. Erityisesti lippujen ostamisesta on uudistetun hakutoiminnon ansiosta saatu mukavampaa. Lisäksi lipun voi bussiin noustessa näyttää QR-koodina esimerkiksi omalta puhelimelta. Lipun voi yhä halutessaan myös tulostaa paperille.

  • Kysyntä sarja- ja kausilipputuotteille on kasvamassa erityisesti työmatkustuksessa. Olemme varustautuneet lisääntyneeseen kysyntään ja kiristyneeseen kilpailutilanteeseen kehittämällä verkkokauppamme lipputuotteita erityisesti vakiomatkustajia ajatellen, kertoo toimitusjohtaja Heikki Alanko.

Pohjolan Liikenteen kausi- ja sarjaliput alennettuun hintaan 1.-14.1.2018

Kausi- ja sarjaliput ovat myynnissä verkkokaupassa alennettuun kampanjahintaan 1.1.-14.1.2018.

Kausilipulla voi matkustaa rajattomasti valitulla reitillä ja kautta voi ostaa mille tahansa ajalle 2 viikon ja yhden vuoden välillä. Tammikuun kahden ensimmäisen viikon ajan kausiliput ovat verkkokaupassamme kampanjahintaan -15 %.

Sarjalipuissamme on pitkä voimassaoloaika ja lippuja voi ostaa 10 tai 30 matkalle. Liput voi myös jakaa useamman henkilön kesken. Sarjalippujen kampanjahinta on -25 %.

Lippuja voi ostaa verkkokauppamme kampanjasivulta. Matkalippuna toimii verkkokauppaostoksen yhteydessä saatu QR-koodi, jota näytetään linja-autoon noustessa tulosteesta tai älypuhelimen ruudulta. Tällöin matkalippu kulkee kätevästi mukana vaikkapa puhelimessa.

Hintaesimerkit
SarjaKausi-kamppis-tammi-19-pallo