Muutoksia Pohjolan Liikenteen Pohjois-Savon ja Kainuun vuoroille

- Nopeammat yhteydet ja halvemmat hinnat kausi- ja sarjalippuihin vuoden alussa

Matka-ajat Pohjolan Liikenteen linja-autovuoroilla Kuopion ja Iisalmen välillä lyhenevät 8.1.2018 lähtien. Vuoroihin tehdään pieniä reittimuutoksia, joiden ansiosta asiakkaiden matkustusaika lyhenee 5-15 minuuttia.

Vuoroväli Kuopion ja Kajaanin välillä harvenee hieman. Linjalta karsitaan kaksi vuoroa maanantai-torstai päiviltä. Kuopiosta klo 8.20 ja Kajaanista klo 15.45 lähteviä vuoroja ei ajeta 7.1. jälkeen.

8.1. voimaan astuviin aikatauluihin ja reittimuutoksiin voit tutustua tämän sivun alaosassa.

Seutulipun käyttö päättyy – tilalle uusia edullisia vaihtoehtoja

Joukkoliikenteen lainsäädännön muutoksen myötä Pohjolan Liikenteen vuorot ovat muuttuneet reittiliikennevuoroiksi, ja niillä ei ole enää mahdollista vastaanottaa kunnan lipputukea. Tämän vuoksi Pohjois-Savon alueella ei enää hyväksytä seutulippuja 8.1. alkaen Pohjolan Liikenteen vuoroilla. Lippua ladanneilla on siihen asti mahdollisuus käyttää loppuun jo hankkimansa kaudet. Opiskelijaseutuliput kelpaavat edelleen vuoroissamme 8.1. jälkeenkin.

Tarjoamme seutulipun tilalle kausi- ja sarjalippuja, joiden hintoja on alennettu. Kausilipun voi ostaa 14-365 päivälle ja ostetun kauden aikana voi matkustaa vuoroillamme rajattoman määrän matkoja. Esimerkiksi Lapinlahti-Iisalmi välillä kausilippu 30 päivälle maksaa 105 €, Alapitkä-Kuopio välille 150 € ja Lapinlahti-Kuopio välille 180,10 €.

Sarjalipuissamme on pitkä voimassaoloaika ja lippuja voi ostaa 10 tai 30 matkalle. Esimerkiksi Lapinlahti-Kuopio välillä yhdelle matkalle tulee hinnaksi 6,50 €, kun sarjalipun ostaa 30 matkalle. Iisalmi-Kuopio välillä 30 matkan sarjalipun ostajalle yhden matkan hinnaksi jää 9,20 €. Voit katsoa oman reittisi hinnat verkkokaupastamme.

Lippuja voi ostaa verkkokaupastamme. Matkalippuna toimii verkkokauppaostoksen yhteydessä saatu koodi, jota näytetään linja-autoon noustessa tulosteesta tai älypuhelimen ruudulta. Tutustu lippuun tarkemmin täällä.

kuopio kajaani aikataulut kevat 2018
savo-kainuun muutokset