Muutoksia Pohjolan Liikenteen Pohjois-Savon ja Kainuun vuoroille

- Nopeammat yhteydet ja halvemmat hinnat kausi- ja sarjalippuihin vuoden alussa

Matka-ajat Pohjolan Liikenteen linja-autovuoroilla Kuopion ja Iisalmen välillä lyhenevät 8.1.2018 lähtien. Vuoroihin tehdään pieniä reittimuutoksia, joiden ansiosta asiakkaiden matkustusaika lyhenee 5-15 minuuttia.

Vuoroväli Kuopion ja Kajaanin välillä harvenee hieman. Linjalta karsitaan kaksi vuoroa maanantai-torstai päiviltä. Kuopiosta klo 8.20 ja Kajaanista klo 15.45 lähteviä vuoroja ei ajeta 7.1. jälkeen.

8.1. voimaan astuviin aikatauluihin ja reittimuutoksiin voit tutustua tämän sivun alaosassa.

Seutulipun käyttö päättyy – tilalle uusia edullisia vaihtoehtoja

Joukkoliikenteen lainsäädännön muutoksen myötä Pohjolan Liikenteen vuorot ovat muuttuneet reittiliikennevuoroiksi, ja niillä ei ole enää mahdollista vastaanottaa kunnan lipputukea. Tämän vuoksi Pohjois-Savon alueella ei enää hyväksytä seutulippuja 8.1. alkaen Pohjolan Liikenteen vuoroilla. Sama koskee Ylä-Savon, Kuopion, Keski-Savon ja Lahden seutulippuja. Lippua ladanneilla on siihen asti mahdollisuus käyttää loppuun jo hankkimansa kaudet. Opiskelijaseutuliput kelpaavat edelleen vuoroissamme 8.1. jälkeenkin.

Tarjoamme seutulipun tilalle kausi- ja sarjalippuja, joiden hintoja on alennettu. Kausilipun voi ostaa 14-365 päivälle ja ostetun kauden aikana voi matkustaa vuoroillamme rajattoman määrän matkoja. Esimerkiksi Lapinlahti-Iisalmi välillä kausilippu 30 päivälle maksaa 105 €, Alapitkä-Kuopio välille 150 € ja Lapinlahti-Kuopio välille 180,10 €.

Sarjalipuissamme on pitkä voimassaoloaika ja lippuja voi ostaa 10 tai 30 matkalle. Esimerkiksi Lapinlahti-Kuopio välillä yhdelle matkalle tulee hinnaksi 6,50 €, kun sarjalipun ostaa 30 matkalle. Iisalmi-Kuopio välillä 30 matkan sarjalipun ostajalle yhden matkan hinnaksi jää 9,20 €. Voit katsoa oman reittisi hinnat verkkokaupastamme.

Lippuja voi ostaa verkkokaupastamme. Matkalippuna toimii verkkokauppaostoksen yhteydessä saatu koodi, jota näytetään linja-autoon noustessa tulosteesta tai älypuhelimen ruudulta. Tutustu lippuun tarkemmin täällä.

kuopio kajaani aikataulut kevat 2018
savo-kainuun muutokset