Muutoksia Länsi-Uudenmaan lippujen hinnoissa 7.1. alkaen

Pohjolan Liikenteen Länsi-Uudenmaan lippujen hintoihin tehdään pieniä muutoksia 7.1.2021 alkaen. Hintamuutosten taustalla ovat kustannusten nousu.

Sarjaliput 1 ja 2 matkan sarjalippujen hintoja korotetaan n. 5 %. 5 matkan sarjalippuun tehdään n. 2 % hinnankorotus. 10 ja 30 matkan sarjalippujen hintoihin ei tehdä muutoksia.

Alueliput Länkkäri ja Lohjalainen Koko Länsi-Uudenmaan alueen kattavan Länkkäri-aluelipun sekä Lohjan alueella voimassaolevan Lohjalaisen hintoja nostetaan n. 3 %:lla.

Vihtiläinen-aluelipun hintaa alennetaan Pohjolan Liikenteen Vihti-Helsinki välin lipun, eli Vihtiläisen, hintaa alennetaan vastaamaan paremmin markkinoiden hintatasoa. 30 päivän Vihtiläinen maksaa 7.1. alkaen 153 euroa, kun aiempi hinta on 180 euroa.

Bussista ostettavat liput Bussista ostettavien lippujen hintoihin ei tehdä muutoksia. Huomaathan, että bussilippu on aina halvempi, kun ostat sen Pohjolan Liikenteen verkkokaupasta.

Kaikki hintamuutokset tulevat voimaan 7.1.2021

Uudet aikataulut astuvat voimaan 7.1.

Länsi-Uudenmaan lähiliikennealueen aikataulut vaihtuvat torstaina 7.1.

Koronatilanteen aiheuttama matkustajamäärien romahtaminen ja tästä johtuva kustannusten nousu on pakottanut meidät tekemään supistuksia liikennöintiimme.

Pahoittelemme tilannetta ja toivomme tilanteen helpottavan pian, jotta voimme tarjota matkustajillemme mahdollisimman sujuvat yhteydet.

Ajantasaiset aikataulut reiteillemme löytyvät aikataulusivulta.

alueliput-pallo