19.8.2019

Liikennekatkoja Helsingin keskustan liikenteessä keskiviikkona 21.8.2019

Venäjän presidentin Vladimir Putinin Suomen-vierailun aikana keskiviikkona 21.8.2019 arviolta klo 12-20 liikenteessä saattaa olla katkoksia Helsingissä Mannerheimintiellä sekä keskustan ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välillä.

Katkokset vaikuttavat reittien Helsinki-Lohja jne ja Helsinki-Veikkola-Nummela jne (U280) vuoroihin kummassakin ajosuunnassa. Myös Finnairin Citybussin liikenteeseen saattaa tulla viivästyksiä.

Mikäli Mannerheimintietä ei saa ajaa, ajamme Turunväylän vuorot Runeberginkadun-Topeliuksenkadun kautta edellyttäen, että tieto liikennekatkosta saadaan välitetyksi kuljettajalle riittävän ajoissa. Poikkeustilanteen aikana bussit eivät voi pysähtyä Hesperian puiston, Oopperan eivätkä Reijolankadun pysäkeillä. Runeberginkadun poikkeusreitillä pysähdytään tarvittaessa kaikilla pysäkeillä.

Finnairin Citybussin vuorot kiertävät sulkualueet mahdollisuuksien mukaan. Hesperian puiston pysäkillä ja ajosuunnan Lentoasema-Elielinaukio välipysäkeillä ei sulkujen aikana välttämättä pystytä käymään.

Pyydämme asiakkaitamme varaamaan normaalia enemmän matka-aikaa keskiviikkoiltapäivänä ja -iltana.

kiertoreitti