4.8.2020

Länsi-Uudenmaan syksyn aikataulut on julkaistu

Länsi-Uudellamaalla siirrytään syksyn aikatauluihin 10.8.2020 alkaen. Runkoreittien Helsinki-Lohja-Virkkala ja Helsinki-Veikkola-Nummela-Lankila/Kalkkimäki aikataulut palaavat lähes normaalille tasolle, jota ne olivat ennen koronaepidemian alkua keväällä 2020.

Kouluvuoden ajan aikataulut sekä koulujen täydennysvuorot alkavat yhdessä syyslukukauden kanssa 13.8.2020. Ammattikouluja palvelevat vuorot aloittavat liikennöintinsä kuitenkin jo viikkoa aikaisemmin 6.8.2020. Asiakkaiden toiveita ja mielipiteitä uusista vuoroista kuunnellaan aktiivisesti.

Koronaviruksen mahdollinen toinen aalto on herättänyt kysymyksiä asiakkaiden keskuudessa. Pohjolan Liikenne on ottanut tämän huomioon ja lisännyt mm. linja-autojen päivittäistä tehosiivousta. Lisäksi jokaiseen Pohjolan Liikenteen linja-autoon on asenettu käsidesipullot asiakkaiden matkustusmukavuuden lisäämiseksi.

Pohjolan Liikenne, ensimmäisenä suomalaisena linja-autoyhtiönä, tarjoaa myös asiakkaille mahdollisuuden hankkia kasvomaskeja. Kasvomaskeja on myytävänä Pohjolan Liikenteen linja-autoissa kolmen euron hintaan.

Pohjolan Liikenne haluaa varmistaa toimivan joukkoliikenteen saatavuuden Länsi-Uudellamaalla. On tärkeää, että ihmiset pääsevät sekä töihin että tapaamaan ystäviä ja sukulaisia myös poikkeuksellisina aikoina.

Syksyn aikataulut 10.8.2020 alkaen. Muutokset ovat mahdollisia ja tiedotamme niistä verkkosivuillamme.

IjaM-halaa-pallo