21.11.2019

Kutsu Pohjolan Liikenteen palvelumuotoilutyöpajaan

Tule mukaan rakentamaan yhdessä joukkoliikenteen tulevaisuutta! Pohjolan Liikenne kutsuu asukkaita ikään ja sukupuoleen katsomatta Länsi-Uudenmaan alueelta (Lohja, Nummela...) osallistumaan joukkoliikenteen palveluiden kehittämiseen ja ongelmien ratkomiseen palvelumuotoilun prosessien avulla.

Tilaisuus järjestetään Kauppakeskus Lohen työpajassa Lohjalla osoitteessa Suurlohjankatu 11, ma 16.12. - to 19.12. klo 16:30 - 20:30 välisenä aikana. Pohjolan Liikenne tarjoaa osallistujille purtavaa sekä paketin ilmaisia matkalippuja. Parhaan idean keksineen ryhmän jäsenet saavat lisäksi kuukaudeksi käyttöönsä Pohjolan Liikenteen Lohjalainen -aluelipun.

Paikkoja työpajaan on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat tarkemman ohjelman työpajan lähestyessä. Ilmoittautumisten viimeinen päivämäärä pe 29.11. klo 23:59.

Mitä on palvelumuotoilu?

Työpajassa työskennellään yhdessä muiden osallistujien kanssa pienryhmissä ja toteutetaan tehtäviä palvelumuotoilun prosessien avulla. Palvelumuotoilussa korostuvat käyttäjäkeskeisyys ja kokemuksellisuus. Palvelumuotoilun tarkoitus on luoda asiakkaan kannalta helppokäyttöisiä ja haluttavia palvelukokemuksia. Palvelumuotoilu lähteekin ajatuksesta, että palveluita suunniteltaessa on hyvä pohtia, mitä asiakkaat niistä hakevat ja mitä merkitystä ja arvoa ne tuovat asiakkaille. Pohjolan Liikenne haluaa palveluiden olevan toimivia ja haluaa niiden tarjoavan vastauksia käyttäjien tarpeisiin. Tämän vuoksi Pohjolan Liikenne haluaa kutsua Länsi-Uudenmaan asukkaita ja asiakkaitaan tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen toimiviksi arjen mahdollistajiksi. Työpaja toteutetaan yhteistyössä Laurea-ammattikorkeakoulu Lohjan kampuksen ja Kauppakeskus Lohen kanssa. Projektin vetämisestä vastaavat Paulina Wilen ja Essi Paltamaa.

Kiinnostuitko?

Ota osaa työpajaan täyttämällä ilmoittautumislomake täällä: https://elomake.laurea.fi/lomakkeet/17600/lomake.html

Ilmoittautuessa sitoudut osallistumaan kaikkiin 16.12.-19.12 klo 16:30-20:30 järjestettäviin työpajaohjauksiin.

Lisätietoa työpajasta voit kysyä Pekka Ruuskalta pekka.ruuska@pohjolanliikenne.fi

Rakennetaan yhdessä toimivaa joukkoliikennepalvelua kaikille!

Opiskelijapariskunta