30.3.2020

Pohjolan Liikenteen Länsi-Uudenmaan vuoroja ajetaan harvennetulla aikataululla

Pohjolan Liikenteen Länsi-Uudenmaan bussivuorot harvenevat edelleen 6.4.2020 alkaen. Matkustus on edelleen vähentynyt, eikä lipputuloperusteista liikennettä voida jatkaa tähänastisella tiheydellä. Toisaalta tihennämme nyt aamun työmatkavuoroja yhdellä uudella vuorolla sekä Lohjan että Nummelan suunnasta (ks. eri uutinen).

Aikataulut 6.4.2020 alkaen löytyvät taulukkoina Pohjolan Liikenteen verkkosivuilta alla olevista linkeistä. Omaan aikatauluhakuumme sekä Matkahuollon aikatauluhakuun uudet tiedot päivitetään mahdollisimman pian.

Lähes kaikki Ely-keskuksen sekä Lohjan kaupungin ja Vihdin kunnan tilaamat ostoliikennevuorot ajetaan edelleen normaalien aikataulujen mukaisesti. Myös Pohjolan Liikenteen ajamat ostoliikennevuorot löytyvät alla olevista linkeistä.

Suosithan matkoja maksaessasi joko verkkolippua tai luottokorttia? Pyrimme minimoimaan käteisen käsittelyn määrää kuljettajiemme terveyden turvaamiseksi. Kiitos ymmärtämisestä.

Tarvitsetko palautusta lipuista?

Korvaukset Länsi-Uudenmaan alue- ja kausilipuista

Jos et pysty käyttämään Länsi-Uudenmaan alue- tai kausilippuasi ja haluat rahojen palautuksen, ole meihin yhteydessä palautelomakkeemme kautta: www.pohjolanliikenne.fi/fi/palaute. Valitse kohta “Muu kysely” ja täytä lomake. Käsittelyn nopeuttamiseksi lisääthän viestiisi mukaan viitenumeron. Viitenumeron löydät verkkopankista tai tiliotteelta verkkokauppaostoksen yhteydestä.

Jos voit jatkaa alue- tai kausilippusi käyttöä kun tilanne on normalisoitunut, mutta haluat laittaa sen nyt tauolle, ole meihin yhteydessä täällä: www.pohjolanliikenne.fi/fi/palaute, valitse kohta “Muu kysely” ja täytä lomake. Käsittelyn nopeuttamiseksi lisääthän viestiisi mukaan viitenumeron. Viitenumeron löydät verkkopankista tai tiliotteelta verkkokauppaostoksen yhteydestä. Rahojen palautus tai tauko katsotaan voimaan tulevaksi siitä päivästä kun asiakas on tehnyt meille ilmoituksen. Tämä siksi, että emme voi varmistua asiakkaiden tarkoitusperistä käyttää aluelippua ennen ilmoituspäivämäärää.

Korvaukset Länsi-Uudenmaan kertalipuista

Jos vuoro, johon olet hankkinut kertalipun, on peruttu, voit käyttää lipun toisessa saman päivän vuorossamme veloituksetta. Jos et pysty käyttämään lippua ja haluat rahojen palautuksen, ole meihin yhteydessä täällä: www.pohjolanliikenne.fi/fi/palaute, valitse kohta “Muu kysely” ja täytä lomake. Käsittelyn nopeuttamiseksi lisääthän viestiisi mukaan viitenumeron. Viitenumeron löydät verkkopankista tai tiliotteelta verkkokauppaostoksen yhteydestä.

Jos sinulla on paperinen lippu (kerta- tai menopaluulippu), jota et voi enää käyttää, lähetä se meille postitse (PL korvaa postimaksun pankkitilille): Asiakaspalvelu / Oy Pohjolan Liikenne Ab, Veturitie 17, 00240 HELSINKI

PL-bussi-pallo