Uusi verkkokauppalippu

Osana verkkokauppauudistustamme myös verkkokauppalippumme uudistuu! 

Uusi lippu otetaan ensimmäisessä vaiheessa käyttöön mobiililaitteella ostetuille matkoille.  Uusi lippu eroaa vanhasta siten, että sähköpostiin lähetetään aiemman pdf-liitteen sijasta linkki, josta lippu avataan. Nettilipun avaaminen linkin kautta vaatii aina nettiyhteyden.

Mikäli laitteesssi ei ole nettiyhteyttä, voit etukäteen myös tulostaa lipun paperille ennen matkaa, tai tallentaa siitä kuvakaappauksen laitteellesi. Mikäli otat kuvakaappauksen lipustasi, täytyy lipussa näkyä QR-koodi sekä matkan reitti- ja päivämäärätiedot (kuten ao. kuvassa oikealla).

Vasemmalla esimerkki lipun saateviestistä ja oikealla kuvakaappaus meno-paluulipusta. 

Uudessa lipussa meno-paluumatkojen koodit on esitetty näppärästi erillisillä välilehdillä. Eri matkojen lippukoodit saa esiin napauttamalla "Meno" ja "Paluu" -otsikoita. Lipun kuittiosioon pääsee erillisen linkin kautta, joka löytyy QR-koodin alta, kun lipun tietoja selaa hieman alemmas. 

Uusi lippu eroaa vanhasta myös siten, että aiemmin samalla kerralla ostetuista lipuista muodostui jokaiselle matkustajalle erillinen lippu. Uudistuksen myötä yhden ostoksen matkat ja matkustajat merkitään samaan lippuun, jossa eri matkustajien lippukoodit esitetään peräkkäin. Jos ostat lipun samalla kertaa itsellesi ja toiselle matkustajalle, voit välittää saamasi sähköpostin hänelle.

Perhe- ja ryhmälippuihin tulostuu totuttuun tapaan yksi yhteinen koodi koko porukalle. Koodin alla kerrotaan lipulle ilmoitettujen aikuisen ja lapsien määrä.