Tule meille töihin

Pohjolan Liikenne on luotettava ja vastuuntuntoinen työnantaja. Henkilöstömme koostuu joukkoliikenteen ammattilaisista ja tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme, johtamistamme ja toimintamalleja. Sinäkin voit olla osa Pohjolan Liikenteen tulevaisuutta.
 
Olemme nykyaikainen yritys, jonka busseihin nousee yli 35 miljoonaa matkustajaa vuodessa eri puolilla Suomea. Tunnustusta saaneen korkean palvelutasomme takana on ammattitaitoinen henkilökunta. Tällä hetkellä työllistämme noin 1000 joukkoliikenteen ammattilaista ja tarjoamme erilaisille ammattilaisille motivoivan ja kiinnostavan työympäristön. Arvostamme osaamista ja tekemistä, ja kannustamme henkilökuntaamme myös kehittämään osaamistaan.
 
Tarvitsemme aika ajoin uutta, ammattitaitoista henkilöstöä työtehtäviimme eri puolille Suomea. Kerromme avoinna olevista tehtävistä verkkosivuillamme. Voit myös täyttää avoimen työhakemuslomakkeen, jolloin voimme ottaa sinuun yhteyttä, mikäli sopiva työtehtävä vapautuu. Tarjoamme myös osa-aikaisia työsuhteita. Osa-aikatyö bussinkuljettajana sopii esimerkiksi opiskelijoille tai pienten lasten vanhemmille.
 
Bussinkuljettajalla on suuri vastuu – matkustajien turvallisuus on kunnia-asiamme. Arvostamme ystävällistä ja reipasta asennetta ja etenkin halua toimia ihmisten kanssa. Pyrimme luomaan työntekijöillemme motivoivan ja monipuolisen työpaikan, jossa maisematkin vaihtuvat!
 
Kuljettaja