Sarjalippu

Sarjalipuilla matkustat useasti, edullisesti ja helposti!

Sarjalipuillamme matkustat helposti ja edullisesti kulkiessasi usein samalla yhteysvälillä. Sarjalippu kelpaa suunnasta riippumatta valitulla pysäkkivälillä kaikilla vuoroillamme, jotka löytyvät verkkokauppamme aikatauluhausta. Lipun matkat voi halutessaan jakaa myös useamman matkustajan kesken.

Sarjalipun voit ostaa verkkokauppamme kausi- ja sarjalippuvälilehdeltä. Aikataulumme voit tarkistaa kertalippunäkymästä tai aikataulusivulta.

Lisätiedot lipusta:

Saatavuus

Sarjalipun voi ostaa verkkokaupasta kaikille Pohjolan Liikenteen verkkokaupasta löytyville reiteille. Valittavissa on 10 ja 30 matkan sarjalippu sekä alennusryhmille tarjottava 5 matkan sarjalippu.

Hinnat

Sarjalipun hinnan haluamallesi yhteysvälille voit tarkistaa verkkokaupan matkahaun kausi- ja sarjaliput-välilehdeltä. 

Toimitustapa

Lippu toimitetaan sähköpostiin pdf-liitteenä. Lipun voi tulostaa mukaansa tai esittää esim. matkapuhelimen näytöltä. Sarjalipun voit tilata joko siten, että jokainen matka tulostuu omalle sivulleen, tai tiiviissä muodossa siten, että kullekin sivulle tulostuu useampi matka. Lippuun tulostuu jokaiselle matkalle yksilöllinen 2D-koodi. Myös koodin alta löytyvä kirjain-numeroydistelmä erottaa sarjalipun matkat toisistaan.
Sarjalippu ei ole henkilökohtainen, joten sen matkat voi tarvittaessa jakaa useamman henkilön kesken.

Voimassaolo ja kelpoisuus

5 ja 10 matkan sarjaliput ovat voimassa 180 päivää ja 30 matkan sarjalippu 365 päivää ostohetkestä. Sarjalippua ei voi muuttaa eikä peruuttaa. Lippu kelpaa siihen merkityllä reitillä myös lyhyemmille matkoille.

Sarjalippu kelpaa kaikilla Pohjolan Liikenteen express-, pika- ja vakiovuoroilla (myös U-linjoilla) lippuun merkityllä yhteysvälillä. Lippu ei kelpaa Kotkan, Imatran eikä Kuopion paikallisliikenteessä eikä Kotka-Hamina -välisessä liikenteessä. Voit tarkistaa vuorojen aikataulut verkkokauppamme Kertaliput-hausta. 

Alennukset

5 matka sarjalippu on edullinen vaihtoehto opiskelijoille (etuhinta myönnetään yli 30 km matkoista), eläkeläisille sekä junioreille. Alennukseen oikeuttava todistus on esitettävä lipun yhteydessä.
10 ja 30 matkan sarjialipuista ei myönnetä alennuksia. 

Hae matkoja:

Lisää matkustajia