Polkupyörä mukaan bussimatkalle

Kuljetamme mielellämme myös polkupyöräsi pikavuorojemme kyydissä. Koska polkupyörät kuljetetaan samassa tavaratilassa rahdin kanssa, on tärkeää varmistaa ennen matkaa, että osaamme varata polkupyörällesi tarvittavan tilan vuorolta, jolla matkustat. Varmistathan siis aina hyvissä ajoin etukäteen asiakaspalvelustamme, että pyörällesi on tilaa vuorolla, jolla olet matkustamassa. Ilmoita polkupyörästä viimeistään matkaa edeltävänä arkipäivänä asiakaspalvelun aukioloaikana.

Polkupyörän kuljettamisesta peritään 4 euron maksu matkan pituudesta riippumatta. Jos matkustat verkkokauppalipulla, peritään polkupyörämaksu erikseen bussimatkasi alussa.

Huom! Polkupyöriä ei kuljeteta Kajaanin ja Helsingin välisillä yövuoroilla arkisin. Viikonloppuisin pyörä on mahdollista saada mukaan Helsingistä klo 01:00 lähtevälle vuorolle sunnuntaisin ja maanantaisin sekä Kajaanista 21:25 lähtevälle vuorolle lauantaisin ja sunnuntaisin. Reitillä kulkevien päivävuorojen kyytiin polkupyöriä otetaan normaalia ennakkoilmoitusta vastaan. Muistathan siis ystävällisesti varata paikan pyörällesi asiakaspalvelustamme hyvissä ajoin!