Käteislippujen ostopaikat ja maksutavat

Bussilippuja voi ostaa verkkokauppamme lisäksi myös bussissa kuljettajiltamme sekä linja-autoasemilta. Erilaisiin matkustustarpeisiin löytyy monia lippuvaihtoehtoja. Hyväksymme autoissamme kaikki Matkahuollon lipputuotteet.

Autoissamme myydään meno- ja meno-paluulippuja, joista myönnetään alennuksia eri matkustajaryhmille, kuten esim. opiskelijoille ja eläkeläisille. Aikuisen meno-paluulipusta saa autossa alennusta. Meno-paluulipun paluumatka on voimassa 30 päivää ostohetkestä kaikilla vuoroillamme samalla reitillä.

Maksuvälineinä autoissamme käyvät käteinen raha sekä kelpoisuusalueillaan Matkahuollon erilaiset matkakortit. Pikavuoroissamme sekä lähiliikenteessä reiteillä Hki-Lohja-Virkkala, Helsinki-Nummela-Lankila/Kalkkimäki, Helsinki-Hyrylä-Järvenpää-Hyökännummi-Mäntsälä (linjat 665/665A/665N/665AN, 765) ja Turku-Rauma käyvät lisäksi sirulliset ja/tai lähimaksuominaisuudella varustetut maksukortit, myös Visa Electron. 

Muilla reiteillä sekä mm. Lohjan, Kotkan-Haminan ja Kuopion paikallis- ja lähiliikenteessä pankki- ja luottokorttimaksuja ei pääsääntöisesti enää voida ottaa vastaan. Sekä kertamaksut että matkakorttilataukset on näillä reiteillä ja alueilla maksettava käteisellä.

Huomioithan, että autohenkilökuntamme ei yleensä voi antaa vaihtorahaa 20 euroa enempää, jos matka maksetaan sitä suuremmalla setelillä.

Voit tarkastella käteislippujen hintoja hintataulukosta.

HSL-lippujen kelpoisuus vuoroillamme

HSL:n matkakortit sekä muista liikennevälineistä ja automaateista ostetut kertaliput ja vuorokausiliput kelpaavat U-tunnuksella varustetuissa vuoroissamme Helsingin, Espoon, Kauniaisten, Kirkkonummen, Vantaan ja Sipoon alueella HSL:n määräysten mukaisesti. Myymme U-tunnuksella varustetuissa vuoroissamme HSL:n taksan mukaisia kertalippuja ja yhden vuorokauden vuorokausilippuja. 

lipunosto