Meno-paluulipulla paluu puoleen hintaan!

Meno-paluualennusta myönnetään sekä autossa että verkkokaupassa myytävistä meno-paluulipuista. Meno-paluualennus on 25 % - toisin sanoen paluumatkan saa puoleen hintaan!

Meno-paluuliput bussista

Meno-paluulippuja myydään kaikille vuoroillemme sekä pikavuoro- että lähiliikenteessä.* Bussista ostetun meno-paluulipun paluumatka on voimassa 30 päivää ostohetkestä. Meno- ja meno-paluulippujen hinnat voit tarkistaa käteishinnastostamme. Alennus myönnetään aikuisen lipusta.

Tutustu käteishinnastoon

* Poikkeuksia alennukseen

Pohjolan Liikenteen käteishintoja ja alennuksia ei sovelleta HSL-alueen sisäisillä matkoilla, eikä pidemmillä matkoilla HSL:n, kuntien tai ELY-keskusten ostosopimusvuoroilla. Näiltä osin liput myydään Matkahuollon taksalla. Tällaisia vuoroja ovat muun muassa:

Kirkkonummen suunnan linjat 171-182, 901-911
Vihdintien linja 346
Hyrylän suunnan linjat 632, 635, 638, 665, 963
Järvenpään linja 765
Sipoon suunnan linjat 785-788, 982, 984-996
Kotkan ja Imatran paikallisliikenne (1.7.2016 alkaen)
Kuopion kaupunkiseudun numerolinjat
Lisäksi maaseudulla Länsi-Uudellamaalla yksittäisiä vuoroja, jotka on merkitty aikatauluun huomautuksella. 

Verkkokaupan meno-paluualennus

Verkkokaupassa meno-paluualennus myönnetään aikusten lipuista, jotka ovat tyypiltään Kerta- tai Joustolippuja. Verkkokauppa tarjoaa alennetut hinnat automaattisesti, kun hakuun on määritelty meno-paluu. Verkkokaupassa meno-paluuliput ovat edullisempia kuin autosta ostetut käteisliput. Verkkokaupan meno-paluulippu on aina vastaavaa käteislippua edullisempi, vaikka alennusprosentti on verkkokaupassa pienempi.

Finnair City Bus lipuista myönnetään kiinteä meno-paluualennus. Lue lisää Finnair City Busin lipuista.