Matkusta mukavammin!

Kaikissa pikavuoroautoissamme on säädettävät penkit, joiden selkänojan voi kumota mukavampien nokosten takaamiseksi. Penkkirivistöt ovat väljät, jättäen jokaiselle matkustajalle runsaasti jalkatilaa, ja näin voimme taata mahdollisimman mukavan matkustuskokemuksen. Useimpien istuinten selkänojasta löytyy myös esiin taitettava selkänojapöytä.

Kaikki pikavuoroautomme ovat ilmastoituja, jotta matkasi sujuisi sopivassa lämpötilassa. Autoistamme löytyy myös siisti ja tilava WC, joka löytyy joko keskioven luota tai auton takaosasta.

Tarjoamme matkustajillemme autoissamme lukemista, kuten aikakauslehtiä, jotka löytyvät auton etuosasta. Valikoima vaihtelee autoittain.

Kaikissa pikavuorobusseissamme on maksuton langaton wifi-yhteys, jonka lisäksi useimmissa autoissamme on sähköpistokkeet omien laitteiden lataamista varten. Matkan etenemistä voi seurata myös muuta informaatiota tarjoilevan infojärjestelmämme avulla.

Mikäli haluat varmistaa itsellesi mieluisan istumapaikan matkallesi, voit tehdä verkkokaupassamme lipun oston yhteydessä paikkavarauksen.  

jalkatila
Penkkirivien välissä on reilusti jatlkatilaa.