Lemmikki mukaan matkalle

Myös lemmikkisi on tervetullut kyytiimme!

Tavanomaisia ja vaarattomia lemmikkieläimiä voidaan kuljettaa bussissa saattajan kanssa ja saattajan vastuulla, mikäli bussissa on tilaa. Lemmikkieläimet sijoitetaan bussiin siten, että niistä mahdollisesti aiheutuva haitta muille matkustajille minimoituu. Lemmikkieläimet matkustavat jalkatilassa tai omistajansa sylissä. Lemmikit eivät saa matkustaa bussin istuimilla eikä niitä saa pitää autossa irrallaan.

Kuljetamme pienet sylissä tai jalkatilassa matkustamaan mahtuvat koirat veloituksetta. Suuremmista koirista ja esim. kuljetuslaatikossa matkustavista muista lemmikeistä peritään maksu. Lemmikkilipun voi ostaa verkkokaupasta oman lippunsa ohessa 3,30 € hintaan tai kuljettajalta bussimatkan alussa hintaan 3,40 €. Lipun hinta on sama matkan pituudesta riippumatta.

Bussissa jo olevilla allergisilla matkustajilla on ensisijainen oikeus valita paikka ja tarvittaessa pyytää kuljettajaa jopa estämään lemmikkieläintä nousemasta bussiin. Bussissa opas- tai avustajakoiran ja allergisten henkilöiden tulisi sijoittua siten, että koirista aiheutuva haitta minimoituu. Opas- tai avustajakoirasta ei peritä erillistä maksua. Kanssamatkustajat eivät voi estää opas- tai avustajakoiraa nousemasta bussiin.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään lemmikin kuljettamiseen liittyvissä kysymyksissä.

lemmikin kuljettaminen bussissa