Länsi-Uudenmaan lähiliikenne

Ajamme Länsi-Uudellamaalla lähiliikennettä sekä Helsinkiin ulottuvilla että alueen sisäisillä reiteillä. Pääreittimme ovat Helsinki-Lohja-Virkkala ja Helsinki-Veikkola-Nummela. Lähiliikenteemme ulottuu lisäksi mm. Inkooseen, Karjaalle, Tammisaareen, Hankoon, Siuntioon, Karjalohjalle, Saloon, Pusulaan, Somerolle, Vihtiin ja Karkkilaan.

Nyt liput myös verkkokaupasta!

Joustavat kertaliput

Kaikki Länsi-Uudenmaan aluelle myytävät verkkokaupan kertaliput ovat tyypiltään Joustolippuja. Verkkokaupan Joustolipun hinta on noin 10 prosenttia edullisempi kuin käteislippu, ja alennus suurenee matkan pituuden mukaan. 

Joustolippu tuo joustovaraa Länsi-Uudenmaan liikenteeseen, jossa vuorotarjonta on tiheää ja osa vuoroista saattaa olla ruuhkaisia. Asiakkaan ei tarvitse ehtiä juuri varaamaansa vuoroon, sillä lippu kelpaa 30 päivää lipun päiväyksestä lippuun merkityllä reitillä, ja myös päivän aiemmilla vuoroilla. Auton elektroninen lipunlukija tunnistaa lipun voimassaolon automaattisesti. Lipun voi joko tulostaa tai näyttää lukijalle älypuhelimen näytöltä. Lue lisää verkkokauppalipuista.

Edullisempaa menoa vakioasiakkaille

Sarja- ja kausiliput ovat hyvä ja edullinen vaihtoehto usein matkustaville. Verkkokaupasta hankittavan lipun lisäksi ei tarvita erillisiä kortteja eikä latauksia. Lippuun tulostuva koodi näytetään bussissa olevalle lukijalaitteelle, joka rekisteröi matkan. Lipun voi tallentaa myös älypuhelimeen, jonka näytöltä lukijalaite sen tarkistaa.

Sarjalipun voi ostaa joko 10 tai 30 matkalle, ja ne ovat voimassa puoli vuotta tai vuoden. Lisäksi opiskelijoille, eläkeläisille sekä 6-16-vuotiaille junioreille on tarjolla viiden matkan sarjalippu. Sarjalippu ei ole henkilökohtainen, joten sen voi jakaa esimerkiksi perheen tai työporukan kesken.

Reittialue ja verkkokaupan vyöhykkeet

Verkkokaupassamme Länsi-Uudenmaan lähiliikenteen pysäkit on jaettu vyöhykkeisiin. Matkan voi verkkokaupasta hakea ja ostaa itseä lähimmän pysäkin nimellä. Hakutulokset näytetään vyöhykkeen pääpysäkin mukaan, mutta kyytiin pääsee omalta lähipysäkiltä. Voit tarkistaa vyöhykekohtaiset aikataulut verkkokaupan haulla alta tai taulukoista.

Tarkan pysäkkikohtaisen aikataulun voi tarkistaa Matkahuollon aikatauluhausta*.
* = Matkahuollon aikatauluhaun ilmoittamat hintatiedot ovat voimassa Matkahuollon verkkokaupassa ja myyntipisteissä.

Lisää matkustajia