Kuljettajakoulutus

Arvostatko asiakasläheistä, vapaata ja vastuullista työtä ja sinulla on vähintään henkilöautokortti? Tule opiskelemaan bussinkuljettajaksi Pohjolan Liikenteelle. Toteutamme koulutukset yhteistyössä alan johtavien koulutuksen järjestäjien kanssa.
kuljettajakoulutus
 

Linja-autonkuljettajan ammattitutkintoon johtavan koulutuksen pääsyvaatimukset:

  • B- tai C-luokan ajokortti
  • ajokorttiasetuksen mukainen terveysvaatimus
  • ajokortin valvontaosa
  • 21 vuoden ikä
 
Koulutus on monipuolista ja antaa mahdollisuuden toimia kaupunki-, kauko- tai tilausajoliikenteessä. Koulutuksessa tulevat tutuiksi ajoneuvon käsittely, asiakaspalvelu, Pohjolan Liikenteen liikenne- ja toimintaympäristöt, lipunmyynti, rahdin käsittely ja bussin huoltokohteet.
 
Koulutuksessa ja työssäoppimisjaksolla menestyneille Pohjolan Liikenne tarjoaa työpaikan. Valmistuneet bussinkuljettajat ovat työllistyneet lähes 100-prosenttisesti ja sopeutuneet työympäristöömme hyvin.
 
 

Alkavat koulutukset

TTS Koulutus järjestää kursseja säännöllisesti, ja uusi ryhmä aloittaa seitsemän viikon välein. Koulutukseen voi hakeutua ilman hakuaikaa. Lisätietoja koulutuksesta osoitteesta www.tts.fi
Helsingin tekniikan alan oppilaitos järjestää linja-autonkuljettajakursseja muutaman kerran vuodessa. Lisätietoja koulutuksesta osoitteesta http://www.hel.fi/hki/ammatillinen/fi/Aikuiskoulutus/Tutkinnot/Bussinkuljettaja.