Kausilippu

Kausilippu kannattaa!

Kausilipulla matkustat edullisesti ja helposti kulkiessasi usein samalla yhteysvälillä. Ostettuasi kausilipun haluamallesi aikavälille, voit matkustaa valitsemallasi yhteysvälillä rajattomasti kaikilla Pohjolan Liikenteen bussivuoroilla. Kausilippu kelpaa ilman lisämaksua kaikissa pika- ja expressvuoroissamme.

Kausilippu on henkilökohtainen, joten sinun tulee todistaa henkilöllisyytesi virallisella henkilökortilla lipun käytön yhteydessä. Voit ostaa kausilipun verkkokauppamme kausi- ja sarjalippunäkymästä. Aikataulumme voit tarkistaa Kertaliput-näkymästä.

Lisätiedot lipusta:

Saatavuus

Kausilippu kelpaa kaikilla Pohjolan Liikenteen express-, pika- ja vakiovuoroilla (myös U-linjoilla) lippuun merkityllä yhteysvälillä. Lippu ei kelpaa Kotkan, Imatran eikä Kuopion paikallisliikenteessä eikä Kotka-Hamina -välisessä liikenteessä eikä Finnair City Bus-reitillä.

Hinnat

Kausilipulla säästät selvästi matkustaessasi usein samalla reitillä. Voit tarkistaa kausilipun hinnan haluamallesi yhteysvälille ja ajanjaksolle verkkokaupan matkahaun kausi- ja sarjaliput-välilehdeltä. 

Toimitustapa

Lipun tilaajalle toimitetaan sähköpostin linkki, josta lippu avataan. Lipun voi tulostaa mukaansa tai esittää esim. matkapuhelimen näytöltä.

Voimassaolo

Voit itse määritellä kausilipun voimassaoloajan 14-365 päivän väliltä.

Alennukset

Kausilipusta ei myönnetä alennusta opiskelijoille, eläkeläisille eikä Junioreille.

Hae matkoja:

Lisää matkustajia