Finnair City Bus - nopein reitti lennolle!

Finnair City Bus takaa aina mukavimman bussiyhteyden Helsingin keskustan ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välillä. Lentokenttäbussin nopein ajoreitti valitaan liikennetilanteen mukaan, ja matka Elielinaukiolta Rautatieaseman kupeesta lentoasemalle taittuu vain n. 30 minuutissa. 

Matkalla Helsingistä lentoasemalle bussi pysähtyy vain Hesperian puiston pysäkillä 3 min Rautatieasemalta lähdön jälkeen. Lentoasemalta keskustaan päin tultaessa bussi ajaa molempien terminaalien kautta ja pysähtyy karttaan merkityillä pysäkeillä tarpeen mukaan. Bussissa on ilmainen WiFi-yhteys.

Lippujen hinnat

Liput verkosta tai autosta

Verkkokauppalipulla kyytiin joustavasti

Lipun voi ostaa ennkkoon Pohjolan Liikenteen verkkokaupasta. Kaikki Finnair City Bus-reitin liput ovat tyypiltään Joustolippuja, joilla voi matkustaa 30 päivän sisällä lippuun merkitystä päivämäärästä millä tahansa reitin Finnair-bussivuorolla, kumpaan suuntaan tahansa. Löydät liput verkkokaupasta tekemällä hakusi matkahaun Finnair City Bus-välilehdeltä. Hinnat voit tarkistaa ylläolevasta taulukosta.

Verkkokaupastamme saa myös edulliset 10 tai 30 matkan sarjaliput Finnair City Busiin. Tee haku Kausi- ja sarjalippu-välilehdeltä, valitse haluamasi pysäkit ja siirry edullisille ostoksille. Finnair City Bus-sarjalipulla on samat myyntiehdot kuin normaaleilla sarjalipuillamme. Sarjialipun matkat voi halutessaan myös jakaa useamman matkustajan kesken, joten sarjalippu on hyvä vaihtoehto myös ryhmille. Sarjalipulla yhden matkan hinnaksi jää 5,70 €.

Käteisliput kuljettajalta

Autossa voi maksaa käteisellä ja yleisimmillä luottokorteilla. Finnair Plus-jäsenet voivat maksaa kertamatkansa myös Finnair Plus-pisteillä. Kertamatkasta veloitetaan aikuiselta 2500 ja Juniorilta 1300 Plus-pistettä suoraan asiakkaan Finnair Plus-kortilta. Bussissa käy ainoastaan tavallinen Finnair Plus-kortti, eikä Finnair Plus-luottokortilta voida valitettavasti veloittaa pisteitä. Autosta ostettaessa lipun hinnasta saa alennusta Helsinki-kortilla sekä aikuisten että lasten lipuista.

Kysyttävää?

  • Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi. Ota yhteyttä!
  • Jäikö jotain Finnair-bussiin? Lue lisää löytötavaroista täältä.

Reittiä liikennöi Pohjolan Liikenne yhteistyössä Finnairin kanssa. 

Hae matkoja

Lisää matkustajia