Finnair City Bus - nopein reitti lennolle!

Finnair City Bus takaa aina mukavimman bussiyhteyden Helsingin keskustan ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välillä. Lentokenttäbussin nopein ajoreitti valitaan liikennetilanteen mukaan, ja matka Elielinaukiolta Rautatieaseman kupeesta lentoasemalle taittuu vain n. 30 minuutissa. 

Matkalla Helsingistä lentoasemalle bussi pysähtyy vain Hesperian puiston pysäkillä 3 min Rautatieasemalta lähdön jälkeen. Lentoasemalta keskustaan päin tultaessa bussi ajaa molempien terminaalien kautta ja pysähtyy karttaan merkityillä pysäkeillä tarpeen mukaan. Bussissa on ilmainen WiFi-yhteys.

Lippujen hinnat

Liput verkosta tai autosta

Verkkokauppalipulla kyytiin joustavasti

Lipun voi ostaa ennkkoon Pohjolan Liikenteen verkkokaupasta. Kaikki Finnair City Bus-reitin liput ovat tyypiltään Joustolippuja, joilla voi matkustaa 30 päivän sisällä lippuun merkitystä päivämäärästä millä tahansa reitin Finnair-bussivuorolla, kumpaan suuntaan tahansa. Löydät liput verkkokaupasta tekemällä hakusi matkahaun Finnair City Bus-välilehdeltä. Hinnat voit tarkistaa ylläolevasta taulukosta.

Verkkokaupastamme saa myös edulliset 10 tai 30 matkan sarjaliput Finnair City Busiin. Tee haku Kausi- ja sarjalippu-välilehdeltä, valitse haluamasi pysäkit ja siirry edullisille ostoksille. Finnair City Bus-sarjalipulla on samat myyntiehdot kuin normaaleilla sarjalipuillamme. Sarjalipun matkat voi halutessaan myös jakaa useamman matkustajan kesken, joten sarjalippu on hyvä vaihtoehto myös ryhmille. Esim. 30 matkan sarjalipulla yhden matkan hinnaksi jää vain 6,07 €!

Käteisliput kuljettajalta

Autossa voi maksaa käteisellä ja yleisimmillä luottokorteilla. Finnair Plus-jäsenet voivat maksaa kertamatkansa myös Finnair Plus-pisteillä. Kertamatkasta veloitetaan aikuiselta 2500 ja Juniorilta 1300 Plus-pistettä suoraan asiakkaan Finnair Plus-kortilta. Bussissa käy ainoastaan tavallinen Finnair Plus-kortti, eikä Finnair Plus-luottokortilta voida valitettavasti veloittaa pisteitä. Autosta ostettaessa lipun hinnasta saa alennusta Helsinki-kortilla sekä aikuisten että lasten lipuista.

Kysyttävää?

  • Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi. Ota yhteyttä!
  • Jäikö jotain Finnair-bussiin? Lue lisää löytötavaroista täältä.

Reittiä liikennöi Pohjolan Liikenne yhteistyössä Finnairin kanssa. 

Hae matkoja

Lisää matkustajia