Lentoasemalta keskustaan

finnair city bus

Finnair City Bus - nopein reitti lennolle!

Finnair City Bus takaa aina nopeimman bussiyhteyden Helsingin keskustan ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välillä. Lentokenttäbussin nopein ajoreitti valitaan liikennetilanteen mukaan, ja matka Elielinaukiolta Rautatieaseman kupeesta lentoasemalle taittuu vain n. 30 minuutissa. 

Matkalla Helsingistä lentoasemalle bussi pysähtyy vain Hesperian puiston pysäkillä 3 min Rautatieasemalta lähdön jälkeen. Lentoasemalta keskustaan päin tultaessa bussi ajaa molempien terminaalien kautta ja pysähtyy karttaan merkityillä pysäkeillä tarpeen mukaan. Bussissa on ilmainen WiFi-yhteys.

Hae matkoja

Lisää matkustajia

Lippujen hinnat

lentokenttäbussi hinnasto  

Liput verkosta tai autosta

Verkkokauppalipulla kyytiin joustavasti

Pohjolan Liikenteen verkkokaupasta ostetut Finnair City Bus-liput ovat tyypiltään Joustolippuja, joilla voi matkustaa 30 päivän sisällä lippuun merkitystä päivämäärästä millä tahansa City Bus-vuorolla, kumpaan suuntaan tahansa. Finnair City Bus-matkat löydät verkkokaupasta helpoten tekemällä hakusi Finnair City Bus-välilehdeltä.

Verkkokaupastamme saa myös edulliset 10 tai 30 matkan sarjaliput Finnair City Busiin. Napsauta matkahakuikkunasta esiin Kausi- ja sarjalippu-välilehti, valitse pysäkit ja siirry edullisille ostoksille. Finnair City Bus-sarjalipulla on samat myyntiehdot kuin normaaleilla sarjalipuillamme, joten sarjalipun matkat voi halutessaan myös jakaa useamman matkustajan kesken. Sarjalipulla yhden matkan hinnaksi jää 5,70 €.

Käteisliput kuljettajalta

Autossa voi maksaa käteisellä ja yleisimmillä luottokorteilla. Finnair Plus-jäsenet voivat maksaa kertamatkansa myös Finnair Plus-pisteillä. Kertamatkasta veloitetaan aikuiselta 2500 ja Juniorilta 1300 Plus-pistettä suoraan asiakkaan Finnair Plus-kortilta. Bussissa käy ainoastaan tavallinen Finnair Plus-kortti, eikä Finnair Plus-luottokortilta voida veloittaa pisteitä. Autosta ostettaessa lipun hinnasta saa alennusta Helsinki-kortilla sekä aikuisten että lasten lipuista.

Reittiä liikennöi Pohjolan Liikenne yhteistyössä Finnairin kanssa.