Pohjolan Liikenne > Ajankohtaista > Turvallisia ja laadukkaita matkoja ExpressBusseilla jo 20 vuotta
|

Turvallisia ja laadukkaita matkoja ExpressBusseilla jo 20 vuotta

Valkoiset nuolikuvioiset ExpressBussit ilmestyivät maanteille 15.5.1991.

Bussit ovat säilyttäneet tutun, raikkaan ulkonäkönsä. Moni muu asia on 20 vuodessa muuttunut.

Tieolosuhteet ja matkustusmukavuus ovat huimasti kehittyneet. Bussit ovat melutasoltaan hiljaisia. Ympäristökuormitus ja päästöt ovat moottoriteknologian myötä vain murto-osan menneestä. Lentokenttäyhteydet ovat kattavat. Matkustajainformaatio ja lipunostomahdollisuus sähköisissä välineissä kehittyy kovaa vauhtia. Henkilöstön säännöllinen koulutus näkyy laatumittausten tuloksissa. ExpressBussin palvelun laatua pidetään hyvänä, matkustusmukavuuden useimpien tekijöiden osalta jopa erinomaisena.

Asiakaslähtöisyys ja palvelujen kehittäminen ovat avainasioita myös ExpressBussin juhlavuotena.

20-vuotissyntymäpäivänä, 15.5. matkustajat voivat nauttia turvallisesta ja miellyttävästä nojatuolimatkasta yli 250 EB -reitillä. Myös mainoshahmo Busso haluaa syntymäpäivän kunniaksi tarjota yllätyksiä. Busson synttäritarjoukset löytyvät netti- ja facebook-sivustoilta, www.eb.fi sekä paikallislehdistä.

ExpressBus jatkaa uudelle vuosikymmenelle - nuorekkaana ja kehittyvänä!

Kiitos matkustajillemme 20 vuotta jatkuneesta luottamuksesta!
ExpressBus on vuonna 1991 perustettu 14 suomalaisen pikavuoroyrityksen markkinointiyhteenliittymä. Markkinointiyhteenliittymässä mukana olevat yritykset ovat sitoutuneet yhtenäiseen kaluston ja palvelun laatutasoon sekä yhteiseen markkinointiin. Laatutasoa mitataan ja seurataan jatkuvasti.

Päivittäisiä vuoroja on yli 250 ja ExpressBusseja 220.Viime vuonna oli matkustajia 2,4 miljoonaa ja ajokilometrejä kertyi 25 miljoonaa kilometriä. Käytössä on 2500 pysäkkiä.

ExpressBus sijoittui Taloustutkimuksen ja Markkinointi & Mainonta –lehden Brändien arvostu 2010-tutkimuksessa sijalle 77. Tutkimuksessa selvitettiin yli 1100 brändin arvostusta suomalaisten keskuudessa

18.05.2011

Uutislistaus